NIMA Expert Class

De NIMA Expert Class geeft in één dag een complete update over een specifiek marketingthema.

Een Expert Class is kleinschalig en praktijkgericht. Sprekers geven een overzicht van relevante theoretische kennis en de meest interessante praktijkervaringen vanuit klantperspectief.

Met actuele cases wordt aangetoond hoe andere bedrijven de strategie succesvol implementeren. Daarbij komen de nieuwste ontwikkelingen en trends en belangrijke issues aan bod. Dat levert nieuwe inzichten op én volop inspiratie!

Learning by doing
De dag heeft een interactief karakter. In een workshop of met opdrachten ga je direct aan de slag. De tips en tools uit de presentaties kun je meteen toepassen en doorvertalen naar je eigen praktijk. Om persoonlijke aandacht te kunnen garanderen, is slechts plaats voor 30 deelnemers per Expert Class.

Literatuur
Elke deelnemer ontvangt een boek ter ondersteuning van de kennis die is gedeeld.

Interessant voor
Expert Classes zijn gericht op klantgerichte professionals en ambitieuze marketeers op middel en hoger management niveau, zoals marketing managers, marketing directors, commercieel managers, commercieel directeuren, senior marketing professionals.

Expert op het gebied van…
Welk thema wil jij op de agenda hebben? Stuur een mail naar Nicole van Deursen

Voor én door marketeers!
Wil je inhoudelijk een bijdrage leveren of heb je een locatie die aansluit bij een van de thema’s? Neem dan contact op met Nicole van Deursen. Ook suggesties voor thema’s, sprekers, cases en onderzoeken voor toekomstige Expert Classes kunnen worden doorgegeven.