Je bent hier: NIMAInspirationLidmaatschap

NIMA Lidmaatschap

Vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk en wil je continu bijblijven in het vak? Word dan lid! NIMA biedt namelijk veel meer dan alleen examens. NIMA is een netwerk voor en door professionals op het gebied van Marketing, Sales en Communicatie.

Waarom lid worden?
Bekijk hier alle voordelen van het NIMA Lidmaatschap.

Ben je  in het bezit van een NIMA Diploma, of ben je hiermee bezig? Dan is een lidmaatschap van toegevoegde waarde. Wil je jouw kennis onderhouden en nog beter worden in je vak? NIMA is hét netwerk om je bij aan te sluiten, gedurende je gehele carrière. Aan de hand van het NIMA Ontwikkelprogramma kun je namelijk enerzijds je theoretische kennis vergroten en anderzijds leren van praktijkcases. Daarnaast ontmoet je vakgenoten met wie je ervaringen en kennis kunt delen.

Persoonlijke- en bedrijfslidmaatschappen
Normaal gesproken treed je toe tot het NIMA Netwerk door een Persoonlijk Lidmaatschap af te sluiten. Daarnaast hebben we echter ook speciale tarieven voor docenten en studenten. Kan je het regelen via je werkgever? Bedrijven kunnen kiezen voor een NIMA Bedrijfslidmaatschap waarbij meerdere medewerkers lid worden.

Meer informatie over het NIMA Bedrijfslidmaatschap.

Tarieven per jaar
Persoonlijk lidmaatschap € 237

Bijzondere tarieven:
Docent lidmaatschap  € 191
Student lidmaatschap €  69

Direct lid worden?

Word ook lid

Bekijk hier alle voordelen van het NIMA Lidmaatschap.

Lees verder

NIMA Top Marketing Companies

Top marketing company

Nieuw lid?

Ben je nieuw NIMA lid en/of wil je optimaal gebruikmaken van je lidmaatschap? We raden je aan om via de wegwijzer te starten. Daar vind je alle voordelen op een rij als startpunt voor je introductie in het NIMA Netwerk.

Lees verder