rss feed

Nieuws

 • Samenwerking Businessmonitor en NIMA

  15 december 2014

  Samenwerking Businessmonitor en NIMABusinessMonitor is specialist in online onderzoek en digital analytics. Voor NIMA verzorgen zij de interactieve evaluaties van events en examens.
  Lees verder

 • “Zorg dat je als eerste in het hoofd van de consument zit”

  19 november 2014

  “Zorg dat je als eerste in het hoofd van de consument zit”Ons gedrag wordt voor 95% bepaald door ons onbewust zijn. Marketeers houden zich nu vooral nog bezig met die 5% van wat consumenten bewust beslissen en doen. Dat kan effectiever!
  Lees verder

 • Top Marketing Tour: Ziggo

  23 oktober 2014

  Top Marketing Tour: ZiggoOp 23 oktober kregen 40 young professionals de mogelijkheid om te leren van de winnaar van de Bronzen Effie 2014: Ziggo!
  Lees verder

 • Marketeer van de toekomst

  06 oktober 2014

  Marketeer van de toekomst'Verandering in de markt betekent voor marketeers dat ze meer dan ooit scherper en up-to-date moeten zijn.' Dat is een van de stellingen in een onlangs gepubliceerd stuk over werken in marketing en communicatie. Lees verder

 • NIMA Sail terug van weggeweest

  23 september 2014

  NIMA Sail terug van weggeweestNegen zeilboten gevuld met commissieleden, bestuursleden en medewerkers streden om de eerste plaats. De stemming zat er goed in en ook het weer was ons goedgezind. Met dank aan de vrijwilligers is het een succesvolle middag en avond geworden! Lees verder

NIMA Top Marketing Companies

Top marketing company

banner