Veelgestelde vragen

Frequently Asked Questions


Inspiration

 • Wat kost het om lid te worden?

  NIMA heeft verschillende soorten lidmaatschappen. Maak eerst een keuze tussen een Individueel lidmaatschap en een Bedrijfslidmaatschap.

  De verschillende soorten en tarieven staan op deze pagina.

   

 • Hoe kan ik een lidmaatschap aanvragen?

  Op deze site staat een digitaal aanvraagformulier.

  Of eigenlijk staan er twee:

  • voor een Individueel lidmaatschap
  • voor een Bedrijfslidmaatschap

  Kies daarom eerst welke vorm het meest geschikt is op deze pagina.

 • Ik ben lid geworden... en wat nu?

  We hebben een speciale startpagina gemaakt: de wegwijzer in het NIMA lidmaatschap. Als het goed is worden daar alle vragen beantwoord en vind je inspiratie om nog meer uit je nieuwe lidmaatschap te halen.

 • Ik ben lid, maar inloggen op deze site lukt niet.

  NIMA leden kunnen inloggen met hun e-mailadres en eigen wachtwoord. Daarna kun je online je gegevens aanvullen en je aanmelden voor evenementen.

  De eerste keer nieuw wachtwoord vragen
  De eerste keer op deze site moet je een nieuw wachtwoord opvragen. Klik daarvoor op 'Wachtwoord vergeten?'. Je ontvangt op het e-mailadres een nieuw wachtwoord.

  Daarna inloggen
  Ga daarna nog een keer naar de loginknop rechtsboven op deze site en log in met het nieuwe wachtwoord. Refresh de pagina en de knop 'Wijzigen gegevens' verschijnt naast de logout knop. Hier kun je al je gegevens updaten.

  Verander meteen het opgegeven wachtwoord in iets dat makkelijk te onthouden is! Je kunt hier ook exact aangeven wat je interessegebieden zijn, en daarmee bepalen hoeveel e-mail je ontvangt. Als je bent ingelogd krijg je op de NIMA site op verschillende pagina's meteen toegang tot verborgen downloads en kun je je makkelijk aanmelden voor evenementen. 

  Lukt het niet? Stuur een e-mail naar ons. Mochten we ontbrekende gegevens nodig hebben, dan nemen wij contact op.

 • Hoe kan ik een wijziging in mijn gegevens doorgeven?

  NIMA leden kunnen inloggen met hun e-mailadres en eigen wachtwoord en daarna online alle gegevens aanvullen of aanpassen.

  De eerste keer nieuw wachtwoord vragen
  Klik rechtsboven op 'Login' (dat kan op iedere pagina op deze site). Vul in het nieuwe scherm je e-mailadres in waarmee je geregistreerd staat in onze administratie. De eerste keer moet je een nieuw wachtwoord opvragen. Klik daarvoor op 'Wachtwoord vergeten?'. Je ontvangt op het e-mailadres een nieuw wachtwoord.

  Daarna inloggen
  Ga daarna nog een keer naar de loginknop rechtsboven op deze site en log in met het nieuwe wachtwoord. De knop 'Wijzigen gegevens' verschijnt naast de logout knop (refresh indien nodig de pagina). Hier kun je al je gegevens updaten.

  Verander meteen het opgegeven wachtwoord in iets dat makkelijk te onthouden is! Je kunt hier ook exact aangeven wat je interessegebieden zijn, en daarmee bepalen hoeveel e-mail je ontvangt. Als je bent ingelogd krijg je op de NIMA site op verschillende pagina's meteen toegang tot verborgen downloads en kun je je makkelijk aanmelden voor evenementen. 

  Mocht er iets niet werken, dan kun je ook via de e-mail wijzigingen doorgeven, of bel even naar 020 - 503 93 00.

   

 • Ik wil graag minder e-mails van NIMA ontvangen.

  Je kunt zelf exact bepalen hoeveel e-mail je ontvangt, of je helemaal afmelden.

  Wat verstuurt NIMA?
  Het lidmaatschap bevat automatisch de maandelijkse nieuwsbrief. Incidenteel versturen we een speciale extra editie. Daarnaast wordt je op de hoogte gehouden van de interessegebieden die geselecteerd zijn in je lidmaatschapsgegevens. Op die manier ontvang je alleen maar relevante berichten.

  Hoe geef ik mijn voorkeur op?
  Log via de loginknop rechtsboven op deze site in. De knop 'Wijzigen gegevens' verschijnt naast de logout knop (refresh de pagina als je de knop niet ziet). Slecteer daar de gewenste interessegebieden. Afmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief gaat nog even via een e-mail naar inspiration(at)nima.nl.  

 • Ik wil een fout op deze site doorgeven, of een tip.

  Hoewel we nog volop bezig zijn met het verder uitbouwen van deze site, krijgen we graag opmerkingen zodat we voorrang aan de juiste issues geven. Stuur een e-mail naar webmaster(at)nima.nl

 • Ik kan een evenement niet vinden op de website.

  Evenementen verschijnen maanden van tevoren in online agenda's en andere publicaties. Het kan zijn dat de planning van een evenement tussentijds wordt aangepast. De marketingkalender op deze website geeft altijd de meest recente informatie.

  Als een evenement ontbreekt dan is het uitgesteld en is de nieuwe datum nog niet bekend, of het is gecancelled. Dit kun je navragen via inspiration(at)nima.nl.

 • Kan ik mijn aanmelding voor een evenement annuleren?

  Annuleren kan tot vijf werkdagen voor een bijeenkomst. Voor een Expert Class geldt een termijn van tien werkdagen. Annuleren moet schriftelijk via inspiration(at)nima.nl. De annuleringskosten zijn € 30 (excl. BTW).  

  Na deze data beschouwen we de inschrijving als definitief en is het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt altijd een vervanger sturen. Geef in dat geval uiterlijk 24 uur van tevoren de naam van de vervanger door.

   

 • Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

  Dat kan schriftelijk, bij voorkeur per e-mail. NIMA kent een verenigingsjaar dat loopt van 1 januari tot en met 31 december, met een opzegtermijn van twee maanden. Dat betekent dat je voor 1 november van het lopende jaar moet opzeggen.

  Voordat je dat doet is het goed om te controleren of je het maximale uit je lidmaatschap haalt. Op de volgende pagina vindt je ter inspiratie de wegwijzer van een lidmaatschap.

 • Ik heb een herinnering ontvangen, maar heb geen factuur.

  Stuur ons een e-mail met daarin het factuur- en debiteurnummer, dan lossen we het op.

NIMA Top Marketing Companies

Top marketing company