Mastercourse: Marketing-D

Marketing-D, de meest complete marketingopleiding in Nederland. Op MBA-niveau met een bedrijfskundige insteek.

Mastercourse: Marketing-D

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 0,00 (excl. btw)

Betaling op factuur

WORD MEMBER EN BESPAAR

Op het aanbod van de iris academy zijn het educatiebudget en passepartout niet geldig. De betaling kan alleen op factuur en wordt door de iris academy verzorgd.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Guy van Liemt Marc van Eck

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 24-09-24

DoubleTree by Hilton Royal Parc
Van Weerden Poelmanweg 4-6, 3768 MN Soestduinen

24-09-24
09:15 - 17:00

Er bestaan veel mogelijkheden om het vak marketing te leren. Toch mist er nog wel wat. Marketing wordt niet zelden beperkt tot marketingcommunicatie of zelfs reclame dat voor een beperkte kijk zorgt. In veel marketingopleidingen komen bepaalde essentiële marketingonderdelen niet of nauwelijks aan de orde. Bovendien ontwikkelt het vak zich in een razend tempo. Wij hebben de diepe overtuiging dat marketing veel meer impact kan hebben en in de toekomst een spil kan zijn binnen organisaties, juist in een wereld waarin technologie de marketeer helpt (maar ook bedreigt). De kerncompetenties van de marketeer zijn cruciaal voor het duurzaam floreren van organisaties, in de volle breedte van organisaties. Met meer impact voor mensen, voor organisaties en voor de maatschappij als geheel. Niet iedere professional heeft het geluk om marketing op een hoog niveau in de praktijk te leren. 

Marketing-D is de meest complete marketingopleiding in Nederland. Zeg maar op MBA-niveau met een bedrijfskundige insteek. Vanuit de brand management en marketingprincipes zoals die worden toegepast bij de beste marketingbedrijven, maar dan doorontwikkeld naar nu. Alle belangrijke marketingonderwerpen komen aan bod met in totaal meer dan 25 topsprekers die op hoog niveau in de praktijk opereren. Deze opleiding is aanvullend aan NIMA-B en NIMA-C en heet daarom Marketing-D. Strategisch, inspirerend, compleet en praktijkgericht.

De opleiding is verdeeld in 3 modules: D1, D2 en D3. De reis begint bij D1, een tweedaagse Masterclass Executive Marketing. D2 en D3 zijn beide vierdaagse opleidingen. Alle modules zijn los te volgen. Als je alle 3 de modules gevolgd hebt binnen twee jaar, dan mag je desgewenst meedoen aan het examen Marketing-D.

Investering:
NIMA member ex btw: €5,950,-
Normaal tarief ex btw: €6,695,-
Overige masterclasses van iris academy klik hier
 
  
Masterclass:
​​​​​​​D1:
 

Di 24 september (incl. diner) – 25 september

D2:Ma 7 – 8 oktober
D2:Ma 11 – 12 november
D3:Ma 25 – 26 november
D3:Ma 9 – 10 december
live case:Do 16 januari (incl. diner) – vrij 17 januari 2025

AANTAL PE-PUNTEN?
30 PE-punten