NIMA Communicatie-opleidingen voortaan ook aangeboden door Move the Crowd

Move the Crowd, een bekende erkende opleider van NIMA die al jarenlang met succes opleidingen verzorgt tot de felbegeerde NIMA Sales vakdiploma’s, verwacht vanaf 2025 ook de opleidingen tot de vakdiploma’s NIMA A Communicatie en NIMA B Communicatie te kunnen starten.

NIMA is blij met deze uitbreiding op het opleidingsaanbod en hoopt met een derde erkende opleider binnen het vakgebied NIMA Communicatie nog meer professionals te kunnen bereiken en stimuleren om de welbekende NIMA Diploma’s te gaan behalen; het keurmerk voor de ambitieuze communicatieprofessional.

Beide diploma’s zijn door de overheid ingeschaald op het Netherlands Qualification Framework (NLQF): NIMA A op niveau 4 en NIMA B op niveau 6. Daarmee zijn de diploma’s automatisch internationaal ingeschaald op het European Qualification Framework (EQF); een groot voordeel als je in het buitenland solliciteert of met internationale opdrachtgevers te maken krijgt.

‘Bij Move the Crowd zijn we ontzettend enthousiast om onze uitbreiding van cursussen en samenwerking met NIMA aan te kondigen’, zegt Ikenna Ngene, directeur van Move the Crowd.  ‘Om als derde onderwijspartner van NIMA in het communicatiedomein te worden gekozen, is een enorme eer en een fantastische kans voor ons. Deze samenwerking zal onze cursussen een enorme boost geven, waardoor onze studenten nog dynamischere en baanbrekende leerervaringen krijgen. We staan te popelen om samen aan deze reis te beginnen en kunnen niet wachten om onze studenten te zien uitblinken in de wereld van communicatie.’

Baukje Hilarides, Manager Examens bij NIMA noemt de verrijking met Move the Crowd binnen het aanbod NIMA Communicatie-opleidingen ‘een belangrijke toevoeging op de bestaande opleiders waardoor er diverse opleidingsmogelijkheden beschikbaar zijn voor professionals binnen het communicatie vakgebied om relevante kennis, kunde en competenties op te doen en daarmee relevant te blijven voor de arbeidsmarkt.’

Over Move the Crowd

Move the Crowd is een gerenommeerd opleidingsinstituut dat zich richt op het ontsluiten van het potentieel van professionals in diverse industrieën.

Move the Crowd BV heeft zich onderscheiden als een vooraanstaande en gecertificeerde trainingspartner voor professionals in diverse industrieën. Met toewijding aan kwaliteit en uitmuntendheid heeft dat vijf keer de titel ‘Beste Opleider van Nederland’ opgeleverd,  weerspiegeld in indrukwekkende gemiddelde score van 9,6 (Bron – Springest).

De trainers zijn theoretisch goed onderlegd en brengen een schat aan praktijkervaring mee. Deze combinatie van kennis en ervaring stelt hen in staat om praktische inzichten en real-world toepassingen aan trainingen toe te voegen; een verrijking van de leerervaring. Hun programma’s zijn ontworpen om efficiëntie, diplomagarantie, en persoonlijke aandacht te bieden, wat resulteert in een rijke leerervaring en hoge slagingspercentages.

Fotocredits: Pexels