Financial Services: Technologie als gamechanger voor marketeers

Ontdek hoe digitale tools en data-analyse marketing in de financiële sector transformeren

Financial Services: Technologie als gamechanger voor marketeers

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 105,00 (excl. btw)

.
Nog geen NIMA lid? Neem 1x kosteloos deel door deze code te gebruiken: ONTDEKNIMA

WORD MEMBER EN BESPAAR

Exclusief voor NIMA-leden. Word member en kom naar dit event! Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 06-11-24

Cognito
Barbara Strozzilaan 101, 1083 HN Amsterdam

06-11-24
15:00 - 18:00

Op woensdag 6 november gaan we met NIMA Financial Services op bezoek bij Cognito om bijgepraat te worden over hoe technologie het werk van marketeers in de financiële sector verandert. Het gaat hierbij niet alleen over AI, maar vooral over de toename van technologische platforms voor planning, uitvoering en rapportage. Van tools als Hootsuite en Brandwatch tot Swydo en Q4: marketeers en communicatieprofessionals gebruiken deze technologieën om hun werk efficiënter te maken, beter om te gaan met steeds grotere datasets, en om effectief te rapporteren aan de C-suite.
 
Cognito biedt inzicht in hoe marketingafdelingen binnen de financiële sector kunnen omgaan met deze technologische ontwikkelingen. Naast Cognito zal Felicitas Coulibaly, Senior Product Marketing Manager Financial Services EMEA bij Snowflake, spreken over hoe dataspecialist Snowflake marketeers ondersteunt in het optimaal benutten van data. Tot slot zal Ellen Knol, marketeer bij cybersecurity specialist Red Hat, vertellen hoe zij marketingtechnologie inzet in haar carrière.
 
 
Mis deze unieke kans niet om te leren van experts uit de industrie en inspiratie op te doen voor jouw marketingstrategie. Schrijf je nu in en blijf vooruit in de wereld van marketingtechnologie!
 
 
Programma
14.30 | Ontvangst met koffie, thee en koekjes
15.00 | Cognito over hoe marketingtechnologie het vak vormgeeft
15.35 | Snowflake over hun AI-gestuurde marketingtools – Felicitas Coulibaly, Senior Product Marketing Manager Financial Services EMEA, Snowflake
16.10 | Red Hat, de stem van een gebruiker van marketingtechnologie – Ellen Knol, marketeer bij Red Hat
16.45 | Netwerkborrel
18.00 | Afsluiting

AANTAL PE-PUNTEN?
2 PE-punten