NIMA Accrediteert

Voor iedere organisator is het mogelijk om een (marketing)event, variërend van een online seminar tot een meerdaagse studiereis te laten accrediteren, mits deze voldoen aan de gestelde voorwaarden. Ook accrediteert NIMA trainingen, cursussen, masterclasses, seminars en webinars van diverse externe partijen.

persoonstitels
Persoontitels

De persoonstitels binnen NIMA worden geacht jaarlijks een aantal PE-punten te behalen. Daarmee tonen ze aan dat zij werken aan hun persoonlijke ontwikkeling binnen het commerciële domein. Het behalen van deze punten is een voorwaarde om de titel te mogen blijven gebruiken. NIMA organiseert jaarlijks zelf ongeveer 150 events waarmee deze gecertificeerde hun punten kunnen halen, maar stelt ook externe organisatoren in de gelegenheid deze punten aan te bieden.

Meer informatie
accreditatie events
PE-punten

De PE-punten worden per event vastgesteld door de Project Manager Persoonscertificering van NIMA. Voor het vastgestelde aantal punten ontvangt de organisator een logo dat in de communicatie kan worden gebruikt. Voordeel van het NIMA PE-logo is dat niet alleen de ruim 500 NIMA persoonsgecertificeerde maar ook overige geïnteresseerden direct zicht krijgen op de PE-waarde van het programma

Bekijk PE-punten
Prijzen voor het accrediteren van opleidingen/trainingen
  • Webinars: € 50,-
  • Events/workshops tot een halve dag: € 200,-
  • Dagtraining of -congres: € 300,-
  • Meerdaagse trainingen/sessies: € 400,-

*Bovenstaande prijzen zijn excl.btw. Als een event ongewijzigd wordt herhaald blijft accreditatie voor een jaar geldig

Meer informatie
PE-logo

In ruil voor de aanvraag ontvangt de organisator een check op het programma, een NIMA PE-logo, vermelding van de organisatie op de NIMA-site. Daarnaast worden álle evenementen en bijeenkomsten die PE-punten opleveren direct getoond in ‘MijnNIMA’ waar NIMA-members met een titel hun permanente educatie bijhouden.

Geaccrediteerde organisaties