Actievoorwaarden verlengen van het NIMA Passe-partout

Actievoorwaarden passe-partout

In de NIMA Passe-partout weken hebben we een aantal leuke acties lopen voor bestaande NIMA Leden en niet-leden. De actievoorwaarden hieronder zijn voor de bestaande NIMA Members die het passe-partout willen verlengen:

 • De actie loopt tot en met 31-12-2021. Als je hier gebruik van wilt maken, dan betekent dat dat je de factuur ook voor 31 december ontvangt.
 • Algemene betalingsvoorwaarden: de betalingstermijn voor een factuur is 30 dagen.
 • De passe-partouthouder krijgt de 13e maand gratis op zijn nieuwe passe-partout. Het nieuwe passe-partout gaat uiteraard pas in, zodra het huidige passe-partout is verlopen.

 

Direct afsluiten
Passe=partout NIMA

Nieuwe passe-partouthouder aandragen

Deze actie geldt voor de nieuwe passe-partouthouder en degene die de nieuwe passe-partouthouder aandraagt. De actie is voor passe-partouthouders wiens passe-partout verloopt na 31 maart 2022. De volgende actievoorwaarden komen te pas:

 • De actie loopt tot en met 31-12-2021. Als je hier gebruik van wilt maken, dan betekent dat dat je de factuur ook voor 31 december ontvangt.
 • Algemene betalingsvoorwaarden: de betalingstermijn voor een factuur is 30 dagen.
 • Nieuwe pass-partouthouders kunnen via de mail of via het formulier aangeven wie van hun collega’s of vrienden hen heeft gewezen op de voordelen van een NIMA Passe-partout. Als de persoon ook een passe-partouthouder is dan krijgen beide personen een 13e maand gratis op hun passe-partout.
Passe-partout aanschaffen

Algemene passe-partout voorwaarden:

 • De passe-partout is persoonsgebonden en exclusief voorbehouden aan NIMA Members, het sturen van een vervanger is daarom NIET mogelijk.
 • Een passe-partout is geldig gedurende een periode van één jaar en alleen in combinatie met een geldig NIMA Membership. Wanneer een membership is verlopen, vervalt ook de geldigheid van de passe-partout.
 • Voor alle evenementen en classes van de NIMA Academy hanteren we een fair acces policy. Dit houdt in dat er een maximaal een aantal passe-partouthouders per class zijn. Dit om ook overige NIMA Members en niet-leden in de gelegenheid te stellen via NIMA te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Bij overschrijving van een event wordt door NIMA, waar mogelijk, de capaciteit vergroot zodat een groter aantal professionals kan deelnemen.
 • Alleen door NIMA georganiseerde events; mastercourses*, masterclasses, workshops of trainingen kunnen worden verrekend uit een passe-partout. Hierop uitgezonderd zijn premium leergangen, community events, buitenlandse courses, de NIMA Marketing Day en de Dutch Marketing Awards. Voor door externe partijen georganiseerde activiteiten is verrekening dus niet mogelijk. Aanmelden dient rechtstreeks bij de externe partij te gebeuren en het voldoen van de deelname fee is daar noodzakelijk.
 • In alle gevallen gelden de normale annuleringsvoorwaarden. De eventuele kosten die hieraan zijn verbonden vallen buiten de passe-partout en zullen dus apart gefactureerd worden.
 • Indien je de deelname aan een class annuleert dan gelden de normale annuleringsvoorwaarden.
 • Deelname aan een *mastercourse is alleen mogelijk als de passe-partout de gehele reeks geldig is.

 

Meer informatie NIMA Passe-partout