Kies het lidmaatschap dat het beste bij jouw organisatie past

Connect Membership:

Ben je zzp’er binnen de marketing, communicatie of sales?
Dan is dit hét lidmaatschap voor jou!

100 euro educatiebudget 1 kaart voor de NIMA Marketing Day t.w.v. € 349 Abonnement MarketingTribune t.w.v. € 215 NIMA Kennistoets, incl. ontwikkeladvies t.w.v. € 199
500 euro
Business Membership

Zeer compleet lidmaatschap voor bedrijven met een marketingteam van 2 tot 4 professionals

2 kaarten NIMA Marketing Day (t.w.v. € 698) 1 abonnement MarketingTribune (t.w.v. € 215) 1 abonnement op Adformatie (t.w.v. 150 euro) 4 NIMA Kennistoetsen, incl. ontwikkeladvies (t.w.v. € 800)
1.000 euro
Top Marketing Club

Het meest complete en exclusieve lidmaatschap voor bedrijven in Nederland met 8 of meer professionals

6.500 euro educatiebudget 8 kaarten NIMA Marketing Day (t.w.v. € 2792) Abonnement MarketingTribune (t.w.v. € 215) 8 NIMA Kennistoetsen, incl. ontwikkeladvies (t.w.v. € 1600)
15.500 euro

Waarom een NIMA Business Membership?

Naast de persoonsgebonden lidmaatschappen kan een organisatie als geheel ook lid worden van NIMA. NIMA is er om jou en jouw team te voorzien van kennis en vaardigheden om zo het optimale te halen uit marketing, communicatie en sales. Daarom kun je met het zakelijk lidmaatschap rekenen op professionele ontwikkeling door middel van o.a. een online kennistoets inclusief persoonlijk ontwikkeladvies, inspirerende kennissessies en toegang tot de NIMA Marketing Day.

Maar we gaan verder. Je krijgt als bedrijfslid ook toegang tot een netwerk van communities met enthousiaste en gemotiveerde professionals. En wat dacht je van een flink portie vakkennis door een jaarabonnement op MarketingTribune en een extra abonnement op een vakblad naar keuze?

Op dit moment telt NIMA ruim 500 aangesloten bedrijven en instellingen die via hun NIMA Membership blijk geven van hun verbondenheid met en ontwikkeling van het vak en de functie.

Events Events

Onze ruim 120 masterclasses, courses, workshops en trainingen voorzien jouw marketingteam van up-to-date kennis, mede door het uitwisselen van kennis en ervaring met andere professionals en organisaties.

Skills Skillset

Tijdens onze vaardigheidstrainingen werken we gezamenlijk aan de uitbreiding van de skills van jouw marketingteam en kan men zich verder bekwamen binnen het marketingvakgebied

Netwerk Netwerk

Maak kennis met het krachtige NIMA Netwerk van bedrijven tijdens de diverse meetups die worden georganiseerd door de NIMA Communities.

Membership adviestool

Wil je toch meer advies voor het kiezen van een NIMA Membership? Met de adviestool weet jij wat het beste bij je situatie past.

Plus-opties

Naast de standaard onderdelen bieden we vele extra’s om het membership nóg completer te maken. Hiermee kun je het membership zo invullen dat het helemaal bij jouw bedrijf en de ontwikkelbehoeften van jouw team past.

Passe-partout

Het NIMA Passe-partout is dé musthave voor iedere marketeer. Met een NIMA Passe-partout mag je een jaar lang onbeperkt deelnemen aan alle de classes van de NIMA Academy. Bij deelname aan twee mastercourses of vier masterclasses heb je jouw investering er al uit!

Young professional

Wil jij je carrière boosten en ben je tussen de 25 en 35 jaar oud? Dan is de community NIMA Young Professional Membership echt iets voor jou!

Career Booster

Met de NIMA Career Booster geef je je persoonlijke ontwikkeling een enorme boost. Dit programma is geschikt voor alle jonge professionals die vakinhoudelijk willen groeien, maar het nogal een uitdaging vinden om hier écht doelgericht mee aan de slag te gaan. Een marketingmentor uit het Career Booster-programma is dan hét antwoord.

Europees erkende titel Register Marketeer

Ben jij een hoogopgeleide marketeer met (meer dan) 15 jaar ervaring? Bekijk of je in aanmerking komt voor de titel Register Marketeer.

Europees erkende titel Senior Marketing Professional

Als Senior Marketing Professional bewijs je niet alleen over de nodige ervaring en kwaliteit te beschikken als marketeer, maar onderschrijf je ook het belang van toetsbare permanente educatie.

Europees erkende titel Senior Digital Professional

Met de titel Senior Digital Professional laat je zien dat niet alleen een marketeer bent met de nodige ervaring en kwaliteit, maar dat je ook over digitale vaardigheden beschikt.

Europees erkende titel Senior Communication Professional

Met een certificering als Senior Communication Professional toon je jouw ervaring en kwaliteit als communicatieprofessional. Deze titel toont aan dat je beschikt over de nodige senioriteit en dat je up-to-date blijft in je vak.

Persoonstitel NIMA Qualified Lecturer

De titel NIMA Qualified Lecturer is bedoeld voor marketingdocenten die zich willen onderscheiden. Met deze titel committeer je je aan permanente educatie, niet alleen voor je studenten maar ook voor jezelf.

Marketing Executive Club (MEC)

Ben je eindverantwoordelijk voor organisatie, merk of marketing? Sluit je aan bij de Marketing Executive Club.

NIMA Books

NIMA houdt voortdurend bij welke marketingboeken je volgens ‘de markt’ in de kast moet hebben staan. Als naslagwerk, als pageturner, als doorbladerexemplaar of als basisboek. Eén keer per drie maanden roepen we een echte must-read uit tot marketingboek van het kwartaal. Die boeken ontvang je wanneer je gebruik maakt van NIMA Books.

Extra magazine

Lees je meerdere vakbladen? Met de plus-optie ‘extra magazine’ ontvang je naast MarketingTribune één (of meerdere) extra magazine(‘s). Maak een keuze uit de titels Adformatie, Customer First, Emerce, Fonk Magazine en Twinkle en geef je voorkeur(en) aan ons door.

Kennistoets

Ben je benieuwd naar jouw actuele marketingkennis? Maak dan gebruik van de NIMA Kennistoets. De NIMA Kennistoets is een snelle, betrouwbare scan die inzichtelijk maakt waar jouw ‘strengths’ en ‘weaknesses’ liggen.

NIMA Zuid

Woon of werk je in het zuiden van Nederland en wil je graag netwerken in de regio? De regiocommunity NIMA Zuid organiseert vier keer per jaar interessante en gezellige bijeenkomsten.

Onze bedrijfsleden

NIMA heeft verschillende lidmaatschappen. Op de onderstaande pagina’s staan onze zakelijke leden aangeven. Deze zijn gesorteerd per soort lidmaatschap.