Foodchain & Agrimarketing

NIMA Foodchain- en Agrimarketing is dé community voor het delenvergroten en stimuleren van jouw inzichten en kennis op het gebied van branding, marketing en communicatie binnen deze branches 

Wat doen we?

De Foodchain & Agrimarketing Community is een platform om kennis en ervaringen uit te wisselen en zo het vakgebied Foodchain & Agrimarketing verder te brengen. De specifieke vraagstukken en uitdagingen die foodchain- en agrimarketing met zich meebrengen vormen de voedingsbodem voor de activiteiten van de Foodchain & Agrimarketing 

Waarom is de Foodchain & Agrimarketing Community interessant?

De missie van deze community draagt bij aan het bevorderen van kennisdeling. Zo is in 2017 een nieuw concept gelanceerd: de marketingtafel. De marketingtafel is een bijeenkomst van maximaal 6 niet concurrerende deelnemers waarbij ze hun ervaringen en inzichten in 1 specifiek onderwerp met elkaar delen onder begeleiding van een specialist.  

Naast de marketingtafel worden er ook grotere bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken georganiseerd zoals het Sierteelt Marketing EventHet Sierteelt Marketing Event wordt speciaal georganiseerd voor en door sierteeltmarketeers; de professionals in marketing, communicatie en sales binnen de sierteeltsector. De onderwerpen voor de marketingtafels en andere bijeenkomsten zijn een afspiegeling van de behoeften uit het veld en de visie van het NIMA Foodchain & Agrimarketing-bestuur. Tijdens evenementen blikken we terug en wordt er over de visie binnen deze branches en positie gesproken.  

Voor wie is de Foodchain & Agrimarketing Community interessant?

De activiteiten van de Foodchain & Agrimarketing Community worden georganiseerd voor marketeers uit de food- en agribusiness: producenten, toeleveranciers, distributeurs, detaillisten en aanverwante instellingen, maar ook eigenaren van productiebedrijven zijn natuurlijk van harte welkom bij de activiteiten. 

NIMA Foodchain & Agrimarketing bestuur

Wie zijn de gezichten achter de NIMA Foodchain & Agrimarketing Community? De community wordt met veel enthousiasme bestuurd door actieve leden binnen de community. Maak hier kennis met de NIMA Foodchain & Agrimarketing-bestuursleden. 

Cock van Bommel RM (voorzitter) Business Development Manager, Erfgoed
Caroline Nederpelt Marketing & Communicatie Adviseur, CARO - Marketing in Vers
Alphons van Erp Teacher B2B Marketing & Sales, HAS Den Bosch
Contact

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten, meer weten over dit platform, actief deelnemen of contact met het bestuur? Stuur dan een e-mail naar events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00.