Marketing Executive Center MEC

Marketing Executive Center

MEC is een community voor eindverantwoordelijken in marketing. Via dit netwerk kom je in contact met gelijkgestemden. Zo kun je op hoog niveau sparren, ervaringen uitwisselen en van elkaar leren.

Veilig en vertrouwd

Aan netwerken is er in Nederland geen gebrek, maar meestal zijn die gericht op het creëren van business. Het MEC biedt een veilige en vertrouwde ontmoeting met vakverwanten die elkaar inspireren en verder helpen om te groeien.

MEC Meetings

Zo’n zes keer per jaar zijn we te gast bij toonaangevende organisaties waar CMO’s hun dilemma’s delen en elkaar in intervisievorm helpen. De afgelopen jaren waren wij te gast bij Rituals, NS, 538, Tony’s Chocolonely, Eneco, Gazelle en vele andere.

MEC

Wie zijn wij?

Een uniek netwerk, exclusief voor marketingprofessionals en ondernemers eindverantwoordelijk voor organisatie, merk en marketing. Het is dé ontmoetingsplek voor inspiratie en kennisuitwisseling op het gebied van merk en marketing.

MEC

Missie en visie

Het MEC wil een platform bieden voor kennis en inspiratie, ontmoeting, netwerk en maatschappelijke betekenis. Hiertoe wil het MEC de verbinding tussen CMO’s organiseren. Om kennis en ervaring te ontsluiten en daarmee bij te dragen aan het bouwen van sterke merken. Een veilige en vertrouwde ontmoeting met vakverwanten die elkaar inspireren en verder helpen.

Aankomende events van MEC

MEC Lidmaatschap

MEC is dé ontmoetingsplek voor inspiratie en kennisuitwisseling op het gebied van merk en marketing. Aan netwerken is er in Nederland geen gebrek, maar meestal zijn die gericht op het creëren van business. MEC is gericht op het creëren van verbindingen zonder direct commercieel doel. Om lid te worden doorloop je de volgende stappen:

Registreer je via MijnNIMA. Na activering van je MijnNIMA account log je in en kies je voor het NIMA Blue Membership van € 99 euro,-. Dit is een personal membership. Als officieel Blue Membership lid, kun je direct bij de plus-optie het MEC lidmaatschap aanklikken. De MEC lidmaatschap kost €400 euro,- en is inclusief 6 bijeenkomsten per jaar.

De voordelen van het NIMA Blue Membership (los van MEC):

  • Toegang tot de NIMA Communities en het NIMA Netwerk
  • 20% korting op het volgen van NIMA Academy Classes
  • Activering in NIMA Diplomaregister
  • Een jaar lang MarketingTribune op je deurmat (t.w.v. 215 euro)
  • Het Marketingfacts Jaarboek (t.w.v. 29,95 euro)

Word nu MEC lid en maak gebruik van alle voordelen binnen je membership.

MEC-bestuur

Brecht Janssen RM Head of Communication & Fundraising at Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF
Erik Hoogenhout RM Director Business Development, Marketing & Communications at CMS
Ine Stultjens Head of Marketing & Communication at Koninklijke Auping B.V.
Murk Vlietstra Director of C&I Business Development & Alliances - Solar Edge
Mirjam van Coillie Chief Marketing Officer at Koninklijke Gazelle