Senior Professionals

Het marketingvak is dynamisch en uitdagend. Met een internationaal erkende marketingtitel als Senior Marketing Professional (SMP), Senior Communication Professional (SCP) of Senior Digital Professional (SDP) achter je naam, onderscheid je jezelf en toon je aan het belang van toetsbare permanente educatie te onderschrijven. En daar hoort natuurlijk een community bij waar men kennis kan bijspijkeren, leren van anderen in het vakgebied en inspiratie op kan doen. De< community voor Senior Professionals is een platform die deze professionals bij elkaar brengt.

Senior marketing

Wat doen we?

De community voor Senior Professionals organiseert speciaal voor de ruim 300 gecertificeerden een aantal keer per jaar besloten sessies. Voor het bijwonen van deze sessies ontvang je PE-punten.

Aankomende events van de Senior Professionals

Waarom is de Senior Professional Community interessant?

De community voor Senior Professionals is een platform om kennis en ervaringen uit te wisselen en zo het vakgebied verder te brengen. De community organiseert speciaal voor de ruim 300 gecertificeerde marketing- en communicatieprofessionals een aantal keer per jaar besloten sessies. Tijdens deze inhoudelijke sessies worden de professionals uitgenodigd bij een collega Senior Professional en krijgen hiermee een kijkje in de keuken. Daarnaast werkt het community-bestuur aan roundtables, een blik op de marketeer van de toekomst en brengen zij de professionals met elkaar in contact.

Voor wie is community voor Senior Professionals interessant?

Voor Senior Professionals binnen het vakgebied die naast hun titel ook actief mee willen doen binnen de community en hiermee kennis en ervaring willen uitwisselen.

Wil je ook Senior Professional worden?

Wil je ook opvallen als marketing- of communicatieprofessional en ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor een NIMA Persoonstitel? Lees dan meer over de verschillende titels en vraag de quickscan aan.

NIMA Senior Professionals bestuur

Wie zijn de gezichten achter de community voor Senior Professionals? De community wordt met veel enthousiasme bestuurd door actieve leden binnen de community. Maak hier kennis met het bestuur van de community voor Senior Professional.

Gea Barth – Vosmeer SMP Marketing Manager
Hans van den Bosch SMP Product Owner Communicatie bij APG
Chris Peters SCP Eigenaar bij Crisp Communications
Arjan Rattink SMP Eigenaar bij RVS Marketing
John de Beijer SMP Business Marketeer, Cegeka Nederland
Renate Manders – Lybeer SMP Strategisch marketeer en eigenaar bij Mind for Marketing

Vragen? Stel ze gerust!

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten, meer weten over dit platform, actief deelnemen of contact met het bestuur? Stuur dan een e-mail naar events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00.