7/10
Education Day – The Art of Business Modelling – Businessmodel innovatie

Education Day  – The Art of Business Modelling – Businessmodel innovatie

exclusief en gratis toegankelijk voor docentleden

7 oktober 2021
13:30 - 15:30

Geen file deze keer,
dit is een online event

Classes & Events > Education Day – The Art of Business Modelling – Businessmodel innovatie

INVESTERING

NIMA Member € 0, - (excl. btw)
Normaal tarief € 0, - (excl. btw)

Exclusief en gratis voor docentleden.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Exclusief en gratis voor docentleden.

ORGANISATOR

NIMA

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT Schrijf me in
Op 7 oktober aanstaande staat er weer een zeer inspirerende Education Day op het programma die in samenwerking met Noordhoff, MOA en Logeion wordt aangeboden. Marijn Mulders, auteur van The Art of Business Modelling en eigenaar van Tolo Branca, en Ing. Patrick Kooij MBA, eigenaar van Kooij Marketing & Innovatie, spreken tijdens deze Education Day over businessmodel innovatie. Je krijgt meer inzichten en praktische handvatten, om zelf aan de slag te kunnen met businessmodel innovatie.
 
Sprekers & inhoud
1. The Art of Business Modelling
door: Marijn Mulders, auteur van The Art of Business Modelling, eigenaar bij Tolo Branca en auteur van Business Model You en Business Models for Teams.
De laatste jaren zijn er analoog aan Business Model Generation veel meer modellen en theorieën gekomen die hiervan afgeleid zijn. Ze gebruiken allemaal een canvas en na het invullen denken velen Mooi, ik ben er! In mijn optiek begint het dan pas. Maar wat kun je nu met deze modellen? Hoe pas je de bekende theorieën zoals lean Start-up, Business Model Generation, Lean Scale-up toe in onderlinge relatie bij startende en reeds bestaande bedrijven?
Loop mee op het pad van een startende ondernemer via zijn businessmodel naar een scale-up en hoe verhouden de onderlinge modellen zich dan met elkaar? Op welke manier gaan de medewerkers voor zichzelf kijken welke toegevoegde waarde ze voor het team bieden en welke toegevoegde waarde het team voor de onderneming heeft.
 
2. Business Models in a Changing World
door: Ing. Patrick Kooij MBA, eigenaar van Kooij Marketing & Innovatie.
Wat is de noodzaak van businessmodel innovatie?
We leven in een dynamische wereld waarin veranderingen elkaar snel opvolgen. Ook in goede tijden en tijden van (corona) crisis moet je blijven werken aan een toekomstbestendig businessmodel. Aanpassen aan veranderingen is essentieel en daarom is stilstaan geen optie! Alles draait om het creëren van waarde voor klanten, alsook voor de eigen organisatie. Deze masterclass staat geheel in het teken van waarde creatie.
Elk bedrijf wil altijd waardevol zijn en blijven, maar snel veranderende ontwikkelingen om ons heen dwingen ons tot businessmodel innovatie. Zonder waardevol businessmodel geen waarde creatie, met alle gevolgen van dien. Hoewel businessmodel innovatie belangrijk is, wordt de potentie ervan vaak onvoldoende benut.
 
NIMA Docentleden en NIMA Qualified Lecturers gratis
NIMA organiseert speciaal voor haar docentleden en NQL'ers kosteloos de Education Days. Ben je (nog) geen docentlid? Dan betaal je € 75,00 voor deelname. NIMA docentlid worden kan snel. Bovendien maak je direct gebruik van alle voordelen van een NIMA Red Member en zijn de deuren naar ons netwerk geopend.
PE-punten voor NIMA Qualified Lecturers
Deelname aan deze online Education Day levert NIMA Qualified Lecturers 2 PE-punten op.
 
Heel graag tot 7 oktober!
 
PS – deelnemers ontvangen ongeveer een week voor het event een mail met een registratie-link. Je dient je als deelnemer eerst te registreren voor de virtual classroom. Daarna ontvang je als deelnemer op de dag zelf een half uur voor de start van het event de klikbare link op die pagina om deel te nemen aan het event. 
 
Noordhoff.PNG       NIMA logo zonder tagline_transparant.png                           MOA.PNG               Logeion.PNG