4/10
Internal Branding – Merk-waardige bedrijfscultuur

Internal Branding – Merk-waardige bedrijfscultuur

Waarom een softwarebedrijf uit Leusden Internal Branding Company of the Year werd.

4 oktober 2021
15:00 - 19:00

AFAS Software
Inspiratielaan 1 , 3833 AV Leusden

Classes & Events > Internal Branding – Merk-waardige bedrijfscultuur

INVESTERING

NIMA Member € 0, - (excl. btw)
Normaal tarief € 0, - (excl. btw)

Alleen NIMA leden kunnen meedoen aan dit event!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

ORGANISATOR

NIMA

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT Schrijf me in
Tijdens de meeste recente Dutch Marketing Awards (van april 2021) won AFAS Software de award voor Internal Branding Company of the Year. De jury gaf toen aan dat AFAS de prijs verdiende omdat zij het merk van binnenuit tot leven weet te brengen en in brede zin weet te borden in de organisatie. Het merk en de positionering zijn volgens de jury volledig verankerd in het DNA van het bedrijf.  ‘AFAS was er vroeg bij met het zich menselijk en persoonlijk te presenteren. Een voorloper, vanuit het inzicht dat het loont om te investeren in beleving en in mensen’, aldus de jury. AFAS ziet internal branding als een continu proces, dat nooit af is en daar zijn we het natuurlijk volledig mee eens.
Op 4 oktober gaan we zelf ervaren hoe het gesteld is met de internal branding van AFAS Software. Tijdens dit event nemen Martijn Delahaye, Rik ten Wolde en Madeleen van de Pol, winnares van de Dutch Marketing Awars Marketing Talent of the Year, ons mee in hoe de cultuur van het Nederlandse familiebedrijf uit Leusden is doorgevoerd in het merk, en andersom. En krijg je mee hoe een merk zonder fysiek product toch alle zintuigen kan prikkelen. En als we ‘alle zintuigen’ zeggen dan bedoelen we ook echt alle zintuigen.
Sinds 16 november 2021 heeft AFAS Software een nieuw pand het ‘AFAS Experience Center’. Het is een gebouw waar wordt gewerkt, ontspannen en geleerd. AFAS Software verbindt op deze manier werk en recreatie en neemt hierin een voortrekkersrol.