23/09
Masterclass: MarTech – Beyond the Shiny, Sexy stuff

Masterclass: MarTech – Beyond the Shiny, Sexy stuff

Hoe pas jij marketing automation toe in je marketingstrategie?

23 september 2021
17:30 - 21:15

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

Classes & Events > Masterclass: MarTech – Beyond the Shiny, Sexy stuff

INVESTERING

NIMA Member € 360, - (excl. btw)
Normaal tarief € 450, - (excl. btw)

Inclusief diner op locatie

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

ORGANISATOR

NIMA

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT Schrijf me in

Marketing technology, marketeers zijn dol op shiny, sexy stuff. Maar hoe houd jij het overzicht en pas jij marketing automation toe in jouw marketingstrategie?

Of het nu gaat om mobile marketing, display & programmatic advertising, content marketing, e-mail marketing, marketing analytics of campaign management, voor elke marketinguitdaging is er wel een systeem die dit proces kan automatiseren en ondersteunen. Die systemen worden dankzij de inzet van artificial intelligence steeds slimmer. Software prioriteert de meest waardevolle leads, doet suggesties voor opvolging van e-mails middels ‘natural language processing’ of stelt aanpassingen in campagnes voor. In feite ‘leert’ de marketeer de tooling eerst beter te worden en stuurt dezelfde software straks de marketeer aan door gecalculeerde suggesties.

In deze masterclass schetsen wij het nieuwe martech-landschap, zodat jij het overzicht hebt en de regie houdt over alle technologie & tooling die op je afkomt. Tevens leer je door middel van praktijkcases hoe je deze tooling goed toepast binnen jouw marketingstrategie. En wat er allemaal voor nodig is om deze goed te implementeren. Want het lijkt zo gemakkelijk, maar de praktijk is vaak weerbarstiger.

Wat levert deze masterclass je op?

Na deze masterclass heb jij het overzicht op het gebied van martech en weet je hoe jij marketing automation het beste toepast binnen jouw marketingstrategie. Je gaat naar huis met het inzicht hoe marketing automation het beste binnen de marketingstrategie past en wat er allemaal bij komt kijken om deze goed te implementeren.

Voor wie is de masterclass bedoeld?

Marketingmanagers/-directeuren, ervaren marketeers (min. 5 jaar ervaring). Hbo-/wo-niveau, die meer op strategisch, tactisch niveau opereren.