25/01
NIEUW! Ontwikkeltraject: Breng je organisatie in beweging

NIEUW! Ontwikkeltraject: Breng je organisatie in beweging

Kom uit je hoofd en in beweging!

25 januari 2022
09:30 - 17:00

NIMA Amsterdam
Hogehilweg 16, 1101 CD Amsterdam

Classes & Events > NIEUW! Ontwikkeltraject: Breng je organisatie in beweging

INVESTERING

NIMA Member € 1120, - (excl. btw)
Normaal tarief € 1400, - (excl. btw)

Nieuw ontwikkeltraject bij NIMA, inclusief 1-op-1 coaching!
Lunch en netwerkborrel tijdens plenaire sessies inbegrepen.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt binnen het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

ORGANISATOR

NIMA

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT Schrijf me in
Het is lastig om het management of collega’s mee te nemen in de plannen die je hebt, ze overtuigen in beweging te komen op een manier die ze wellicht nog niet kennen. Zelf ben je misschien al lang bezig met die nieuwe strategie / propositie en kan het zijn dat je voorbij gaat aan de weerstand die een ander opwerpt. Hoe ga je hiermee om? Waar is de organisatie mee gebaat? En, hoe voorkom je dat er een ‘wij vs. zij’ situatie ontstaat? Je wilt immers een beweging starten en niet alleen een plan opleveren.
 

Waarom dit ontwikkeltraject om je organisatie in beweging te krijgen?

 
De plannen die je maakt zijn goed, alleen je krijgt ze onvoldoende gedragen in de organisatie. En dat frustreert. Je ervaart misschien zelfs onrust. Tijdens deze training nemen we je mee in de wereld van ‘het in beweging krijgen’ van mensen binnen organisaties. Je krijgt inzicht in jezelf, je collega’s en leert praktische toepassingsvormen. Je gaat actief aan de slag met jouw persoonlijke casus. Deelnemers nemen daarvoor een cases mee uit de eigen werksituatie. Je brengt jezelf en de business in beweging.
 
Het traject bestaat uit twee plenaire sessies van een hele dag en een 1-op-1 coaching van anderhalf uur. We houden behoorlijk wat tijd tussen de sessies om ervaringen op te doen en het te laten beklijven. De opzet is als volgt:
 

25 januari 2022: Plenaire sessie

 
We starten met de introductie op het Bewegingsmodel van De Wisselzone. Vervolgens ga je aan de slag met doelen stellen en concrete stappen bepalen voor je toekomst. Door dit aan te scherpen heb je aan het einde van de dag de eerst beweging in gang gezet en een actieplan voor jezelf.
 

In de week van 14 februari: Individuele coaching

 
In een 1-op-1 met een van de trainers bespreek je welke stappen je aan het maken bent. Wat lukt er wel en wat nog niet helemaal? Waar kun je hulp bij gebruiken? Zijn vragen die je gedurende anderhalf uur bespreekt in een veilige setting. Tijdens de eerste plenaire sessie prik je een geschikte dag, datum en locatie in overleg met de trainers.
 

22 maart 2022: Plenaire sessie

 
Tijdens de afsluitende dag van dit traject ga je met de groep de ervaring die je hebt opgedaan behandelen. Je presenteert je eigen ontwikkeling in je beweging. Het doel van vandaag is het versnellen en dat betekent hulpbronnen activeren en de volgende stappen bepalen. En misschien nog wel belangrijker: bepalen wat je de volgende keer niet doet!

 

Voor wie is dit ontwikkeltraject?

 
Het ontwikkeltraject Breng Je Organisatie In Beweging is het meest relevant voor marketeers (van medewerker tot directie) die tegen weerstand aanlopen binnen hun organisatie. Marketeers die uit hun hoofd willen/ moeten komen en in beweging!