19/01
Ontwikkeltraject: Persoonlijk en Inclusief Leiderschap

Ontwikkeltraject: Persoonlijk en Inclusief Leiderschap

Neem zelf de regie over je persoonlijke en professionele groei

19 januari 2022
09:30 - 11:30

Geen file deze keer,
dit is een online event

Classes & Events > Ontwikkeltraject: Persoonlijk en Inclusief Leiderschap

INVESTERING

NIMA Member € 960, - (excl. btw)
Normaal tarief € 1200, - (excl. btw)

Een ontwikkeltraject van meerdere sessies, inclusief 1-op-1 coaching, voor maximaal acht deelnemers!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

ORGANISATOR

NIMA

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT Schrijf me in
Als marketeer van oorsprong weet Anne wat er van je gevraagd wordt en hoe een Persoonlijk Kompas je kan helpen bij het vormen van je persoonlijke leven en je professionele loopbaan. Als je een effectieve marketingcampagne wilt ontwikkelen, dan start je toch ook bij de uitgangspunten? 
 
Dit coaching programma bied je een concreet fundament voor het bouwen van je professionele carrière. Zodat je zelf je loopbaan beter vormgeeft met werk dat aansluit op jouw persoonlijke behoeftes, je persoonlijke visie en purpose en dat je weet hoe je zo optimaal mogelijk je talenten kan inzetten en bewust bent van je valkuilen en leerdoelen. Zodat je met meer focus, regie en positieve energie je leven leidt dat je wilt.
 

Waarom dit ontwikkeltraject?

Ook onder marketeers stijgen de burn-out cijfers. Er worden hoge eisen aan je gesteld op het werk. Je moet flexibel, veerkrachtig en wendbaar zijn. Je hebt te maken met strakke deadlines waarbij zelfstandigheid en eigenaarschap van je wordt verwacht. Daarnaast stel je hoge eisen aan jezelf: je wilt verantwoordelijkheid en autonomie in een leuke dynamische baan en je wilt een actief sociaal leven. Persoonlijk leiderschap kan je helpen om een 'lege batterij' te voorkomen.
 
Persoonlijk leiderschap vraagt om de nodige zelfkennis. Wie ben jij in de kern, waar sta je nu, waar wil je naar toe en wat heb je te leren? Wat zijn je kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën, je drijfveren, kernwaarden en waar wil je naar toe groeien? Je wordt bewuster van je eigen denkpatronen, gedrag en welk effect dit heeft op anderen. Als je weet wat er bij jou in de onderstroom speelt, dan begrijp je ook meer waarom het niet lekker loopt met je leidinggevende of collega en wat je hieraan kan doen. 
 
We staan stil bij je kernwaarden en waarom je irritaties en innerlijke onrust ervaart. Ook reflecteren we op wie jij bent in de interactie met anderen. Hier zit vaak de blinde vlek. Wat heb je te leren om meer verbinding te maken, met jezelf en met anderen? Je krijgt tools aangereikt hoe je effectiever en inclusiever feedback kan geven vanuit je bewuste kern.
 
 

Programma

Het is een hybride traject van interactieve groepssessies in combinatie met individuele sessies voor persoonlijke verdieping. In vijf sessies ga je, naast een stuk theorie in de psychologie, aan de slag met je Persoonlijke Kompas en leren we van elkaars ervaringen. Je krijgt tools en methodieken aangereikt om te reflecteren en te experimenteren. Een persoonlijk ontwikkeltraject voor wie meer vanuit eigen regie en focus wil handelen met een gezonde balans.
 
De hybride opzet met persoonlijke begeleiding ziet er als volgt uit:  
  • Sessie 1: Online groepssessie op 19 januari 2022  van 9.30 – 11.30 uur 
  • Sessie 2: Individuele coachsessie van 1,5 uur – flexibel in te plannen met Anne in de week van 31 januari 2022 (weeknummer 5)
  • Sessie 3: Online groepssessie op 16 februari 2022  van 9.30 – 11.30 uur
  • Sessie 4: Individuele coachsessie van 1,5 uur – flexibel in te plannen met Anne in de week van 7 maart 2022 (weeknummer 10)
  • Sessie 5: Online groepssessie op 23 maart 2022 van 9.30 – 11.30 uur
Tussen de sessies door krijg je persoonlijke opdrachten voor eigen reflectie. 
 

Wat levert dit programma je op?

Dit coachingprogramma bied je het fundament voor bewustzijnsgroei in persoonlijk en inclusief leiderschap: 
  • Je hebt duidelijker voor ogen wie je in de kern bent en waar je persoonlijke groei en focus ligt
  • Je hebt inzicht en tools gekregen in hoe je effectiever en inclusiever kan reflecteren en communiceren
  • Je hebt tools en handvatten gekregen voor je persoonlijke visie, missie en ontwikkeldoelen.
Kortom, met je Persoonlijke kompas word jij de leider van je eigen persoonlijke en professionele reis!