16/11
Regio Noordwest: Vanuit je bank slim energie besparen

Regio Noordwest: Vanuit je bank slim energie besparen

Hoe ABN AMRO marketing inzette op weg naar een duurzame wereld?

16 november 2021
15:30 - 18:00

CIRCL
Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS Amsterdam

Classes & Events > Regio Noordwest: Vanuit je bank slim energie besparen

INVESTERING

NIMA Member € 25, - (excl. btw)
Normaal tarief € 49, - (excl. btw)

Word member en bespaar op evenementen!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

ORGANISATOR

NIMA

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT Schrijf me in
Regio Noordwest slaat de handen ineen met ABN AMRO en daagt jullie uit om een steentje bij te dragen aan social sustainability #NIMANoordWestJaarthema.
In een middagsessie zullen we jullie meenemen in de duurzame strategie van ABN AMRO. We helpen onze klanten om klaar te zijn voor de toekomst – future-proof dus, door te verduurzamen op allerlei manieren. Het is een onderwerp in gesprekken met onze zakelijke klanten waarin we duurzaamheid een wezenlijk onderdeel is van de financieringsvoorwaarden. Via ons Sustainable Impact Fund (SIF) investeren we 425 miljoen om de transitie naar een duurzame en inclusieve samenleving te versnellen. Ook denken we mee over verduurzaming van jouw woning met de Energie Bespaarcheck van ABN AMRO. Probeer ‘m zelf even uit >> Energiezuinig wonen – ABN AMRO
 
De vraag die we jullie willen stellen is: Hoe kan ABN AMRO hun klanten het beste kennis laten maken met de Energie Bespaarcheck? Om de inspiratie radars maximaal aan te zetten in de marketing breinen, nodigen we jullie uit bij Circl: het circulaire paviljoen van ABN AMRO op de Amsterdamse Zuidas. 
 
Programma 
15:30-16:00 Inloop
16:00-16:10 Welkom & introductie door Isabel Mulders-Baud & Richard Pohlman (Bestuur NIMA NoordWest & werkzaam bij ABN AMRO)
16:10-17:00 Energie Bespaarcheck case door Bianca Anastacia (Product Owner Energie bespaar check) & Anne-Marij de Koning (E-commerce hypotheken)
17:00-18:00 Borrel & Rondleiding Circl
 
En nu? Enige wat jij hoeft te doen is je aanmelden en erbij zijn.