10/09
Vaardigheidstraining: Online Personal Pitching & Branding

Vaardigheidstraining: Online Personal Pitching & Branding

Hoe maak jij ONLINE een onuitwisbare indruk?

10 september 2021
14:00 - 16:30

Zoom
,

Classes & Events > Vaardigheidstraining: Online Personal Pitching & Branding

INVESTERING

NIMA Member € 760, - (excl. btw)
Normaal tarief € 950, - (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

ORGANISATOR

NIMA

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT Schrijf me in
Nu je niet meer bij toeval met een prospect in de lift komt te staan, maar jezelf online mag of moet presenteren, komen de sprekers van de hooggewaardeerde training: Life is a Pitch! met een nieuwe online training!
 
Haken deelnemers af tijdens jouw online meetings? Gaan de camera's uit, geluid op mute en mis je het contact met de andere deelnemers tijdens online sessies? Dan is deze training voor jou! De laatste maanden hebben we alleen ervaren hoe online communicatie ons heeft geholpen. Misschien heb je veel mensen gezien waarvan je dacht 'dat kan beter', of heb je je weleens afgevraagd 'hoe kom ik online eigenlijk over?'. En nog belangrijker: 'hoe kan ik online een onuitwisbare indruk maken met mijn presentatie of pitch?'.
 
Er zijn vele situaties dat je jezelf nu online mag of moet presenteren. Je hebt bijvoorbeeld online projectoverleg of hebt een online meeting met een potentiële klant of opdrachtgever. Wat zeg je dan? Hoe kom jij het sterkst over via het beeldscherm? Hoe combineer je de mogelijkheden van online media met de kracht van een heldere pitch tot een onvergetelijke indruk? Als je jouw verhaal kort, krachtig en boeiend weet te vertellen ben je snel onderscheidend en veel succesvoller! Dit vergt wel een goede pitch en een extra skillset om zo ook de mogelijkheden van online optimaal toe te passen. Deze volledig online training, inclusief en 1-op-1 sessie met de trainers, combineert de vaardigheid rond een krachtige pitch met de nieuwe mogelijkheden van jezelf online presenteren  Je legt de basis voor een zelfverzekerde, korte en krachtige online pitch met zeer ervaren trainers Jean-Marc Bilderbeek en Patrick van Gils.
 

Programma

De training vindt plaats in drie dagen: Twee plenaire sessies (10 september & 1 oktober)  en een persoonlijke 1-op-1 sessie met één van de trainers.
De 1-op-1 sessies worden met de deelnemers ingepland in de eerste plenaire sessie en vinden plaats vóór de tweede plenaire sessie Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:
 • Jezelf overtuigend, krachtig en aantrekkelijk online presenteren;
 • Tips en trucs over de te gebruiken tools en hoe je jouw omgeving in kunt richten en vormgeven de juiste aandacht te vragen en te behouden. Denk aan geluid, beeld, chat, Q&A, kleding etc;
 • Jezelf ontspannen en zelfverzekerder voelen tijdens die momenten waarop je online spreekt;
 • Met meer zin, energie, enthousiasme en passie je verhaal online over te kunnen brengen en ervoor zorgen dat anderen jou niet meer vergeten;
 • De unieke en onderscheidende kwaliteiten en talenten van jezelf en/of je bedrijf of project ook online sterker te kunnen benutten;
 • Jouw online pitch optimaal inzetten om de gestelde doelen te halen;
 • Spreken in een aantrekkelijke en boeiende taal, afgestemd op jouw doelgroep;
 • Meer nieuwe klantcontacten creëren en nieuwe klanten voor je winnen;
 

Wat levert deze training op?

 •  Optimaal voorbereid van start kunnen gaan met een online pitch of presentatie;
 •  Onderscheidende kwaliteiten van jezelf en/of je bedrijf of project sterker benutten;
 •  Jezelf aansprekend en gericht online pitchen en presenteren;
 •  Jezelf meer ontspannen en zelfverzekerd uitdragen;
 •  Onderscheidende profilering tijdens online meetings.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is voor iedere professional die de unieke en onderscheiden kwaliteiten van zichzelf maximaal tot zijn recht wilt laten komen. Door aantrekkelijke en boeiende taal wil leren spreken en zijn of haar ideeën in een overtuigende en pakkende pitch wilt overbrengen. Met zelfverzekerdheid tijdens online meetings er voor wilt zorgen dat anderen je boodschap en jou als persoon beter onthouden. Schrijf jij je in?