3/03
Vaardigheidstraining: Personal Branding

Vaardigheidstraining: Personal Branding

Inzicht in de noodzaak van een sterk personal brand, van een positief imago, je impact en hoe je dit zelf blijvend kunt versterken

3 maart 2022
09:30 - 17:00

NIMA Amsterdam
Hogehilweg 16, 1101 CD Amsterdam

Classes & Events > Vaardigheidstraining: Personal Branding

INVESTERING

NIMA Member € 760, - (excl. btw)
Normaal tarief € 950, - (excl. btw)

Inclusief lunch en netwerkborrel op locatie

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

ORGANISATOR

NIMA

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT Schrijf me in
Exclusieve sessie voor maximaal 12 personen
 
Inspirerend! Jocelyn is energiek, gedreven en enthousiast. Ze laat zien wat de waarde is van personal branding en geeft iedere deelnemer aan de sessie persoonlijk terug hoe het 'eigen merk' te versterken. Voor mij heel waardevol! – Ralf Waumans SMP, Janssen & Janssen

 
De economie en je werkomgeving zijn continu aan verandering onderhevig. Denk hierbij aan de invloed van het huidige thuiswerken, de snelheid van digitalisering en data science, en de hybride werkplek van de toekomst. Dit gaat je werk en de manier waarop je dit uitvoert structureel veranderen. En dus ook de manier waarop jij in de picture blijft voor de leuke kansen! In de toekomstige arbeidsmarkt worden naast nieuwe kennis en systemen ook andere vaardigheden van je gevraagd om het verschil te maken. Daarnaast zwemt er veel kwalitatieve concurrentie in dezelfde vijver. Dat vraagt meer van jou als marketing- , communicatie of salesprofessional. Niet alleen voor wat betreft je werk, kennis en werkervaring maar juist ook vanuit je persoonlijkheid, talent en kwaliteiten. Reden te meer voor een frisse blik op je personal branding!

Wat levert de sessie op?

Tijdens deze sessie krijg je inzicht in de noodzaak van een sterk personal brand, van een positief imago en hoe je dit zelf blijvend kunt versterken. Je bent je erna bewust van waar jij voor staat, hoe je overkomt, of je een consistent beeld neerzet (live en online). Je bent in staat  hierna meer impact te hebben met je personal brand en je persoonlijke brandingstrategie op niveau te houden. Deze merkhandvatten benut je in zowel werksituaties, in je (digitale) netwerk en in videomeetings en presentaties. Je weet jezelf krachtiger te profileren en je weet je toegevoegde waarde te communiceren. Met meer plezier, zelfverzekerdheid en succes!
 
Tijdens The Best of NIMA gaf Jocelyn een voorproefje op deze training. In onderstaande video legt ze uit wat je kunt verwachten:

 

Sprankelend, positief inspirerend, een sterk merk. Aanrader als gids en motivator bij het aanjagen van je eigen personal brand! – Monique Wennekes, Arvato Benelux B.V.

Enkele leerdoelen

  • Vanuit diverse inzichten, opdrachten en tools leer je je personal brand duidelijker te positioneren en te communiceren.
  • Bewustwording in de overeenkomsten en verschillen in merkwaarden met de organisatie waarvoor jij werkt of wil werken, waardoor je beter tot bloei komt.
  • Je hebt meer regie op keuzes t.a.v. je personal brand en kansen als het gaat om het gegund krijgen van rollen, projecten en jobs.
  • Bewustwording van je zichtbaarheid en reputatie: Hoe zichtbaar ben je, hoe onderscheid jij je, wat voeg jij toe en hoe communiceer jij je merk? Offline & Online.
  • Toetsing overeenkomst en verschillen met de organisatie of het merk waarvoor jij werkt.
  • Meer impact en uitstraling met je personal brand in je werk en netwerk door inzichten in je identiteit en imago.
Door de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht, daarnaast worden er voor en na deze sessie enkele opdrachten uitgevoerd die je verder kunnen helpen. Deze cursus bevat een voorbereiding opdracht die van belang is voor de sessie.
 

In samenwerking met: Rebbels logo.png