8/12
Vaardigheidstraining: Persoonlijk meer impact door Framing

Vaardigheidstraining: Persoonlijk meer impact door Framing

What’s in it for them?!

8 december 2021
09:30 - 17:00

Geen file deze keer,
dit is een online event

Classes & Events > Vaardigheidstraining: Persoonlijk meer impact door Framing

INVESTERING

NIMA Member € 760, - (excl. btw)
Normaal tarief € 950, - (excl. btw)

Inclusief lunch op locatie

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

ORGANISATOR

NIMA

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT Schrijf me in
Het afgelopen anderhalf jaar hebben we echt anders moeten denken. Problemen moesten worden omgebogen in kansen en dit ging niet altijd even soepel. Voor sommigen een sneltrein lesje omdenken en virtueel samenwerken. Als markeeteer heb je dit ook ervaren en ben je vast bekend met het begrip 'framing'. Je past framing toe in de strategie, plannen of campagnes voor je klanten. Denk maar aan de paarse krokodil! Maar heb je ook door dat een effectief 'staaltje framing' en perspectief schetsen start bij jou in je persoonlijke communicatie, emoties en type woordkeuze? Daar blunderen we namelijk regelmatig in en hierdoor schieten we ons doel voorbij. 
 
Goed nieuws! Door je oprecht in te leven in de ander, diens beeldvorming en diens doel, kun je je boodschap effectiever en positiever afstemmen. Hierdoor is een betere ontvangst en een win-winsituatie in zicht! Want je luisteraar herkent zich veel sneller in je verhaal en is eerder geneigd de boodschap te horen én interpreteren op de manier die jij bedoelt. Deze inspiratiesessie over framing richt zich vanuit de positieve psychologie op de basis. Op jouw eigen alledaagse beeldvorming, het effect van je emoties, je woordkeuze en slimmer breinwerk. Tijdens deze training krijg je de eerste handvatten om zowel op je werk als thuis meer mensen mee te krijgen.
 
'Een zeer mooie dag: inspirerend, leerzaam en vol energie. Mooie mix van achtergrond, oefeningen en persoonlijk contact met deelnemers. Mooi om op andere manieren naar situaties te kijken. De breedte van freming is duidelijk geworden.' – Nanda Idink, De Communicatiearchitect

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Framing: betekenis & context
  • Bewustwording breinwerk en de instekers
  • We zien de dingen zoals wij zijn
  • Effectief framinen en omdenken
  • Inleven in het perspectief van de ander
  • 7 strategieën om problemen om te buigen in kansen
  • Succesvol frame uitwerken

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is geschikt voor iedereen die zowel zakelijk als privé meer mensen mee wil krijgen. Wil je overtuigender worden in je communicatie en ben je benieuwd wat framing voor jou kan betekenen? Dan is dit de training voor jou!
 
Jocelyn geeft je alvast een voorproefje met 3 tips: