11/11
Vaardigheidstraining: Systematisch Denkpatronen Doorbreken

Vaardigheidstraining: Systematisch Denkpatronen Doorbreken

Leer in één dag systematisch innovatiever en creatiever te worden met BreinImpulsen©

11 november 2021
09:30 - 17:30

NIMA, Amsterdam
Hogehilweg 16, 1101 CD Amsterdam

Classes & Events > Vaardigheidstraining: Systematisch Denkpatronen Doorbreken

INVESTERING

NIMA Member € 760, - (excl. btw)
Normaal tarief € 950, - (excl. btw)

Inclusief lunch en BreinImpuls toolkit

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

ORGANISATOR

NIMA

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT Schrijf me in
Exclusieve sessie voor maximaal 14 deelnemers
 
“We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them”.
 
Marketeers kunnen en moeten als geen ander de lead nemen door op een innovatieve manier met vraagstukken om te gaan en de regels van het spel in de markt en de eigen organisatie te veranderen en uit te dagen. Maar hoe pak je dit als marketeer in de dagelijkse praktijk aan? Hoe kun je probleemoplossing of ideevorming creatiever en tegelijkertijd gestructureerd aanpakken als individu of in een team? Daar is inzicht in nodig hoe ons brein werkt (en ons helaas vaak voor de gek houdt) in combinatie met een heldere gestructureerde methode om innovatiever en creatiever te kunnen worden als senior marketeer, teamlid en manager: BreinImpulsen©.
 
Wat levert deze vaardigheidstraining je op?
Deelnemers krijgen inzicht in, en een gestructureerde methode aangereikt waarmee zij probleemoplossing en ideevorming innovatiever én tegelijkertijd gestructureerd kunnen aanpakken als individu en in een team.  Basisgereedschap om het verschil in de organisatie en de markt te kunnen maken! Toepasbaar bij het ontwikkelen van o.a. nieuwe producten en concepten, businessmodel innovation, het ontwikkelen van nieuwe markten, klantfocus realiseren, samenwerkingsvraagstukken oplossen, procesverbeteringen doorvoeren, marketingacties in kaart brengen en alles waar patroon doorbrekend denken het verschil kan en moet maken.
 
Iets voor jou?
De BreinImpulssessie© is bedoeld voor senior marketeers die een krachtige impuls willen om als professional systematisch patroon doorbrekend te denken: solo en in teams.
 
Doelstellingen van deze training
Deelnemers krijgen:
  • Meer inzicht in de werking van het brein (het ontstaan en herkennen van denkpatronen, de rol van bewust en intuïtief denken)
  • Inzicht in de voor business creativiteit noodzakelijke systematische processtappen in creatief denken en de valkuilen
  • Een op breinprincipes gebaseerde methodiek en praktische Toolbox (BreinImpulsen©met een waarde van €84,50) om vraagstukken creatiever te kunnen oplossen en ideevorming een systematische innovatieve impuls te kunnen geven.
AANTAL PE-PUNTEN? 8 PE-punten

Geldt alleen voor: