5/04
Workshop: Copywriting – Tone of Voice

Workshop: Copywriting – Tone of Voice

Zó schrijf je voor een merk.

5 april 2022
09:30 - 17:00

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

Classes & Events > Workshop: Copywriting – Tone of Voice

INVESTERING

NIMA Member € 560, - (excl. btw)
Normaal tarief € 700, - (excl. btw)

inclusief lunch, netwerkborrel op locatie en het boek Nogal Lange Koekjes of Huisgemaakte luxe roomboterassorti t.w.v. €15,-!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

ORGANISATOR

NIMA

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT Schrijf me in
Wegens succes herhalen we ook in 2022 de NIMA Workshop: copywriting! Gemiddeld beoordeeld met een 8.3!
Exclusieve sessie voor maximaal 16 deelnemers.

Wat is het?

De kleuren van een merk liggen meestal wel vast. Maar soms klinkt een merk als degene die ervoor schrijft. En dat klopt eigenlijk niet. Sterke merken hebben dan ook een duidelijk omschreven tone-of-voice, een verbal identity. Een manier van schrijven en spreken, waardoor je ze direct herkent. Maar hoe kom je tot die toon? En hoe houd je hem vol? In deze workshop krijg je vuistregels voor het schrijven van een goede commerciële tekst en laten we je zien hoe je voor een merk schrijft. Je werkt tijdens deze NIMA workshop met het boekje 'Nogal Lange Koekjes of Huisgemaakte luxe roomboterassorti. Zo schrijf je voor een merk'
 
'Ik vond het een heel nuttige workshop. Leuk om zowel heel veel voorbeelden van de anderen te horen en ook met je eigen tekst aan de slag te gaan en hier ook direct feedback op te krijgen. Ik vond het echt heel leerzaam'  – Inge Bruil, Merin

Voor wie?

Ben je marketeer, zet je posts op Facebook, blog of vlog je voor je merk of heb je veel contact met klanten, omdat je bijvoorbeeld bij de klantenservice of het webcareteam werkt? Dan is deze workshop precies wat je zoekt. Ben je nog niet zo heel lang copywriter of heb je meer ervaring met website- dan merkenbouw? Ook dan heb je veel aan deze dag.