11/11
Workshop: Data Driven Branding

Workshop: Data Driven Branding

Bereik je doelgroep effectief op basis van data

11 november 2021
09:30 - 17:00

Volgt
,

Classes & Events > Workshop: Data Driven Branding

INVESTERING

NIMA Member € 560, - (excl. btw)
Normaal tarief € 700, - (excl. btw)

inclusief lunch

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

ORGANISATOR

NIMA

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT Schrijf me in
Wegens succes wordt de Workshop Data Driven Branding herhaald. Sessie beoordeeld met een 8,3!

' Zeer goed op inhoud, handige tools en interactief.' Henk de Zwaan – Univé Verzekeringen

De verschuiving van offline naar digitale media, iedere marketeer krijgt ermee te maken. Fenomenen als de 'Youtube- en Netflix-generatie' zorgen voor grote uitdagingen en onzekerheden binnen de traditionele media-inzet. Toch schept dit voor de online georiënteerde marketeer veel mogelijkheden om zich te onderscheiden.

De hoeveelheid data is nog nooit zo groot geweest. Door kanalen als online video, radio, digitale buitenreclame & display advertising te combineren met data ben je in staat jouw doelgroep veel gerichter te bereiken met een persoonlijke boodschap, ook binnen jouw brandingstrategie. Een perfecte aansluiting op jouw tv- & radio-inzet. Het digitale medialandschap is constant in ontwikkeling. Ondanks de mogelijkheden zorgt dit ervoor dat veel marketeers verdwaald raken in de opties en zich vasthouden aan hun traditiegetrouwe marketinginzet. Door meer inzicht te geven in het digitale brandinglandschap en een roadmap te bieden leer je welke brandingkanalen je het beste in kunt zetten, ter aanvulling op je huidige traditionele media.

Tijdens deze workshop leer je welke ontwikkelingen er zijn binnen het digitale brandinglandschap en welke rol data speelt om meer resultaat uit jouw brandingkanalen te halen. De workshop is een constant samenspel tussen theorie en praktijk. Uit elke onderdeel komt een opdracht voort. Dit om de kennis op de juiste manier op te doen en daadwerkelijk een brandingstrategie vorm te geven.

AANTAL PE-PUNTEN? 8 PE-punten

Geldt alleen voor: