27/01
Workshop: Het Bouwen van een Succesvol Marketingteam

Workshop: Het Bouwen van een Succesvol Marketingteam

Leer van het 7S-groeimodel én van anderen

27 januari 2022
09:30 - 13:00

NIMA Amsterdam
Hogehilweg 16, 1101 CD Amsterdam

Classes & Events > Workshop: Het Bouwen van een Succesvol Marketingteam

INVESTERING

NIMA Member € 320, - (excl. btw)
Normaal tarief € 400, - (excl. btw)

Inclusief afsluitende lunch

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

ORGANISATOR

NIMA

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT Schrijf me in
In slechts één sessie een route met stappen om te komen tot jouw (succesvolle) schaalbare marketingteam
Als marketing (eind)verantwoordelijke ben je iedere dag bezig om te kijken hoe je het meeste uit je team kunt halen. Probeer je tijd te vinden om vooruit te kijken. En dat is niet makkelijk. Er komen veel facetten bij kijken en je tijd is schaars. Er is eigenlijk geen training die jou leert hoe je dat het best kunt doen. Er is geen platform waarbij je kennis hierover met elkaar kunt delen. Misschien in je agenda niet urgent, maar zéker belangrijk. En binnen afzienbare tijd wordt het vanzelf urgent (wellicht door budgetcycli). Daarom start NIMA met Leon Jansen deze workshop aan de hand van het Marketing Groei Model.
Marekting Groei Model.JPG

Programma

De workshop geeft middels het Marketing Groei Model inzicht in de samenhang van zeven elementen om tot een succesvol, schaalbaar marketingteam te komen. Het model geeft invulling aan de toekomstige route van je marketingteam. Hoe ziet het eruit? Wat heb ik nodig om succesvol te zijn? Waar kan ik het best starten? Omdat deze workshop exclusief voor leaders in marketing is opgezet, hoor je ook hoe collega-directeuren (of varianten daarop) te werk gaan, waarmee er ruimte wordt gecreëerd voor uitwisseling van ideeën én kun je dus ook van elkaar leren. Aan het einde van de workshop stap je weg met een duidelijke plaat over de samenhang binnen je team en de mogelijkheden tot verbetering. Alsmede hoe je de route voor jouw marketingteam kunt bepalen. Daarnaast heb je inzichten gedeeld en gekregen van collega’s en je netwerk versterkt.

Voor wie is deze workshop?

Marketingmanagers en eindverantwoordelijken in marketing die een succesvol marketingteam willen bouwen.
‘Spreker heeft veel kennis van zaken, brengt het enthousiast, kan op een leuk emanier vertellen en is heel toegankelijk. Fijne praktische handvaten’ – Sandra van den Broek SMP, Zandvoort Marketing
Leon geeft je alvast drie tips om een succesvol marketingteam te bouwen:

Schrijf je nu in voor deze exclusieve sessie voor maximaal twaalf deelnemers!