10/03
Young Professionals – Meet-up: Karma Kebab

Young Professionals – Meet-up: Karma Kebab

Heb jij al van Karma Kebab gehoord? Deze heerlijke plantaardige kebab verovert beetje bij beetje heel Nederland.

10 maart 2022
17:00 - 18:00

N.t.b.
,

Classes & Events > Young Professionals – Meet-up: Karma Kebab

INVESTERING

NIMA Member € 0, - (excl. btw)
Normaal tarief € 125, - (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Exclusief toegankelijk voor Young Professionals.
Word member en bespaar op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership in combinatie met het Young Professionals lidmaatschap kun je naar gave evenementen.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

ORGANISATOR

NIMA

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT Schrijf me in
Heb jij al van Karma Kebab gehoord? Deze heerlijke plantaardige kebab verovert beetje bij beetje heel Nederland. Het avontuur begon met een foodtruck op Lowlands en is door, of beter gezegd dankzij corona, het afgelopen jaar in sneltreinvaart gegroeid. Momenteel staan ze op het menu van diverse restaurants, liggen ze in de schappen van supermarkten en beschikken ze over hun eigen afhaallocaties. Afgelopen jaar hebben ze ook de Dutch Marketing Award Start-up of the Year award gewonnen. Een mooie marketing reis die Karma Kebab graag met ons deelt op 10 maart. Ben jij erbij?
 
In deze meet-up neemt co-founder en CMO Marcel van der Heijden ons mee in hun marketing verhaal. Hoe zijn zij als start-up de afgelopen jaren gegroeid? En hoe helpt ondernemerschap je bij het bouwen van een merk? Waar zijn ze tegenaan gelopen tijdens het opzetten van de start-up? Naast Marcel schuiven ook de twee andere co-founders Hidde Stolwijk en Pascal Labrie aan voor een #askusanything sessie na de presentatie.
 
De meet-up vindt plaats in hun allereerste en net geopende brand store in Utrecht. De perfecte plek om het merk te beleven onder het genot van een biertje en gruwelijk lekker broodje Karma Kebab.
 
Programma
16.30 uur | Inloop
17.00 uur | Presentatie Karma Kebab: marketing bedrijven bij een start-up
17.45 uur | #askusanything
18.00 uur | Netwerkborrel met kebab & bier