15/09
Zuid – Brainport Eindhoven & Eindhoven365

Zuid – Brainport Eindhoven & Eindhoven365
Dit event is helaas uitverkocht

De kracht in samenwerking tussen regio- city- en lokale marketing.

15 september 2021
13:30 - 20:00

Brainport Development N.V.
Achtseweg Zuid 159H, 5651 GW Eindhoven

Classes & Events > Zuid – Brainport Eindhoven & Eindhoven365

INVESTERING

NIMA Member € 125, - (excl. btw)
Normaal tarief € 250, - (excl. btw)

Inclusief bourgondisch diner - geef dieetwensen indien nodig door

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

ORGANISATOR

NIMA

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT Schrijf me in
LET OP: Wil jij je met je NIMA Zuid Cyclus lidmaatschap aanmelden? Mail dan naar events@nima.nl
 
De kracht in samenwerking tussen regio-, city- en lokale marketing. Tijdens deze inspiratiesessie nemen Brainport Eindhoven en Eindhoven365 ons mee in hun samenwerking om de zichtbaarheid van Eindhoven lokaal en internationaal te vergroten en een onderscheidend ondernemersklimaat in de regio en stad te creëren. Aansluitend krijgen we een rondleiding door een van de meest succesvolle ontwikkelingsgebieden in Eindhoven, Strijp-S, om zelf te ervaren hoe de stad in transitie is.
 
Brainport Eindhoven
Brainport Eindhoven is een technologieregio waarin bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen samenwerken aan een mooiere toekomst. Want samenwerken zit in onze natuur. Dat had Philips 125 jaar geleden al goed door. Er is geen plek ter wereld waar per dag zoveel nieuwe ideeën ontstaan als hier. Samen maken we complexe machines en vernieuwende producten die de wereld beter maken. Niets voor niets worden we de slimste regio ter wereld genoemd.
 
Terwijl wij kijken hoe dingen nog beter kunnen, kijkt de wereld naar de manier waarop we dat doen. Brainport Eindhoven is de plek waar we elkaar helpen om vooruit te komen. Waar bedrijven nieuwe banen creëren op alle niveaus. Waar we allemaal op onze eigen manier een steentje aan bij willen dragen.
 
Eindhoven365
Wij zijn Eindhoven365. Sinds onze oprichting in 2012 de formele citymarketing organisatie van de stad Eindhoven. Wij geloven in Eindhoven. Dat wil zeggen, wij denken dat deze spannende stad een belangrijke rol speelt op het huidige en toekomstige internationale podium van creatieve innovatie. Eindhoven is de stad van Technologie, Design en Kennis, maar is vooral de stad van de combinatie daarvan. Het zijn de crossovers die Eindhoven haar energieke dynamiek geven. Slechts weinig steden ter wereld hebben een zo goed ontwikkeld linker en rechter hersenhelft ecosysteem. Aan Eindhoven365 de taak dit ‘unfair advantage’ (inter)nationaal bekender en bovenal herkenbaar te maken.
 
Strijp-S
Het voormalig Philips-terrein dat diep gegraveerd zit in het collectieve geheugen van Eindhoven, wordt herontwikkeld tot een bijzondere plek. Op deze plek ontstaat een vernieuwend stuk stad waar je als open, creatief en ondernemend persoon je prettig voelt en waar je gestimuleerd wordt om je te ontplooien. Vroeger, nu en in de toekomst! Strijp-S is de plek waar nieuwsgierigen en creatieven tot volle bloei komen. Het gebied bruist dankzij de vele nieuwe initiatieven die hier van de grond komen. Het kent een aangename combinatie van jonge en meer gerenommeerde bedrijven met een creatieve inslag, een gedifferentieerd en vernieuwend woonmilieu en zeer uiteenlopende vormen van vrijetijdsbesteding.
 
Programma
 
13.30 uur Ontvangst
14.00 uur Welkom & opening door NIMA Zuid
14.15 uur Brainport Eindhoven: Samenwerking is de drijfveer van innovatie en succes
Door Emiel Kuijpers, Manager Marketing & Communicatie
15.00 uur Eindhoven365: Het merk Eindhoven
Door Peter Kentie, Managing Director
16:00 uur Break
16:15 uur Rondleiding Strijp-S: Transformation of Strijp-S
Door Braintours, Sietske Aussems
17:45 uur Afsluiting
18:00 uur Diner
 
Locatie:
Brainport Development N.V.
Gebouw TQ 5 – Strijp T
Achtseweg Zuid 159H
5651 GW Eindhoven
 
Uiteraard sluiten we deze sessie op bourgondische wijze af met een uitgebreid diner.
 
LET OP: Geef aan of je wel of niet mee gaat eten en welke dieetwensen je hebt.