Corona
Zijn jullie wel bereikbaar?

Wegens de coronamaatregelen werkt het grootste deel van ons team vanuit huis. Hierdoor zijn we telefonisch minder makkelijk bereikbaar. Je kunt ons het beste bereiken per mail.

 

Wat voor invloed hebben de coronamaatregelen op de NIMA Classes & Events?

Het programma biedt zowel cursussen op locatie (offline) als online. De online cursussen herken je in ons programmaoverzicht doordat er in de titel (ONLINE) is opgenomen. Uiteraard nemen wij de geldende maatregelen en adviezen van het RIVM in acht, zodat je met een gerust hart kunt deelnemen. Houd er rekening mee dat een offline cursus last minute kan worden omgezet naar online.

Heb je een vraag over een specifieke sessie of een leervraag? Neem dan gerust contact met ons op via events@nima.nl of via 020 503 93 00.

Wat voor invloed hebben de coronamaatregelen op de NIMA Examens?

De NIMA Examens gaan gewoon door! Door heel Nederland zijn de examenlocaties geopend en hierbij worden alle RIVM-maatregelen nageleefd. Voor meer informatie hierover, klik hier 

Schriftelijke NIMA Examens kunnen ook thuis afgenomen worden middels ProctorExam. Op deze manier kan jij alsnog jouw NIMA Opleiding afronden vanuit de veiligheid en het comfort van je eigen woning. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een rustige werkplek, een goede internetverbinding en een werkende webcam en microfoon. Interesse? Stuur dan een e-mail naar examens@nima.nl o.v.v. ‘ProctorExam’ en vermeld daarbij je boekingsnummer, het af te nemen examen en de gewenste datum en tijdstip (tussen 12:00 en 17:00 uur). Wil je een ProctorExam doen, maar heb je nog geen boekingsnummer? Boek dan jouw examen in MijnNIMA op een willekeurige locatie, datum en tijdstip en mail het nieuwe boekingsnummer naar ons. Wij regelen de rest!

Mondelinge NIMA Examens worden online thuis afgenomen middels Zoom.

Memberships
Welke memberships zijn er?

Er bestaan NIMA Memberships voor jou persoonlijk en voor bedrijven.

Voor jou als individu hebben we NIMA Blue en NIMA Red. Deze persoonlijke lidmaatschappen zijn persoonsgebonden. Hoewel het mogelijk is een ander factuuradres op te geven, zijn de algemene voorwaarden verbonden aan de persoon aan wie het NIMA Membership gekoppeld is. Ook als je van baan verandert.

De voordelen van een Business Membership zijn overdraagbaar aan collega’s. Afhankelijk van de behoeften van de professionals binnen het bedrijf wordt met de organisatie een passend bedrijfslidmaatschap afgestemd.

Ik wil mijn membership opzeggen

Als je voornemens bent jouw membership op te zeggen, dan vinden wij dat uiteraard heel jammer! Stuur jouw opzegging twee maanden voorafgaand aan de verlengingsdatum per e-mail o.v.v. ‘opzeggen membership’ naar: members@nima.nl. Je ontvangt van ons een bevestiging.

Let op! Pas nadat je van ons de bevestiging hebt ontvangen is de opzegging definitief en wordt jouw membership per einde van de eigenlijke verlengingsdatum stopgezet.

Opzeggen kan alleen schriftelijk per e-mail. Telefonische opzeggingen worden niet verwerkt.