NIMA Memberships

NIMA ondersteunt marketeers gedurende hun hele loopbaan in zowel hun professionele als persoonlijke ontwikkeling, of anders gezegd we zijn er voor je gedurende jouw gehele professional journey. Dit doen wij door onze members met elkaar in contact te brengen en hen non-stop te inspireren. Dagelijks organiseren wij trainingen, masterclasses, workshops, examens, netwerkborrels en marketingfeestjes. Kortom, voor ons is de ontwikkeling van marketeers, marketingteams en het marketingvak dagelijks top of mind.

Je kunt je als professional aansluiten bij NIMA door middel van een NIMA Personal Membership, maar je kunt ook met je gehele team of organisatie lid worden van de beroepsvereniging door middel van een Business Membership.

 

De voordelen op een rij

Een NIMA Membership brengt je veel voordelen. Met het lidmaatschap bouw je aan je netwerk en je eigen ontwikkeling. Bovendien blijf je op de hoogte van het laatste marketingnieuws. Concreet krijg je bij een NIMA lidmaatschap de volgende voordelen:

  • Een abonnement op MarketingTribune
  • Toegang tot onze communities en community events
  • 20% korting op de classes en events van de NIMA Academy
  • en andere voordelen afhankelijk van het lidmaatschap dat je kiest.

Alle lidmaatschappen zijn ook verder naar wens uit te breiden. Zo kun je kiezen voor het boeken pakket met NIMA Books, een extra vakblad, een kennistoets, een passe-partout op de classes van de NIMA Academy en nog veel meer.

 

Welk lidmaatschap past bij jou?