Bezoek met NIMA dit icoon van Retail-, Food- en Agrimarketing!

Wie antwoord op de vraag zoekt wat marketing voor een familiebedrijf zo bijzonder maakt is dit een must go. Op donderdagmiddag 12 september van 15.00 tot 19.00 uur vindt een bijzondere kennisbijeenkomst plaats van NIMA Regiocommunity West. Ditmaal gaan de westerlingen op bezoek bij het authentieke familiebedrijf Henri Willig in het mooie en vooral piepkleine Noord-Hollandse dorp Katwoude (vlakbij Amsterdam). NIMA Members kunnen kosteloos deelnemen. Geïnteresseerden die niet bij NIMA zijn aangesloten worden als introducee van NIMA West van harte uitgenodigd kosteloos een kijkje te komen nemen.

‘Ik weet genoeg en geef me op (als NIMA lid of als Introducee)’: dat kan hier

De rondleiding, introductie op de marketingstrategie en – ongetwijfeld – uitgebreide smaaktest vormen een buitenkansje voor retailmarketeers, versmarketeers, merkenbouwers en ieder die typisch Nederlandse waar wil slijten in binnen- én buitenland. Zeker in marketing voor dagverse producten valt voor veel bedrijven nog een wereld te winnen en exact dát is waar Henri Willig in uitblinkt via een sterke merkstrategie en tal van communicatiemiddelen. Als bijzonder marketingbedrijf heeft Henri Willig zijn bekendheid binnen de NIMA-vereniging misschien nog het meest te danken aan zijn Top-3-notering bij de NIMA Marketing Jaarprijzen in 2023.

Wat als heel kleinschalig bedrijf begon is inmiddels uitgegroeid tot een prominent kaasmerk met twee kaasmakerijen en ruim 35 eigen winkels in drie landen, waaronder drie kaasboerderijen. Ook gaat de kaas van Henri Willig de hele wereld over via een professioneel verkoopteam in Heerenveen en een snelgroeiende e-commerce afdeling. Toch is is het bedrijf altijd dichtbij de oorsprong gebleven zoals te zien en te horen is in de moderne biologische potstal in Katwoude. Dit alles maakt het bedrijf een uniek ketenbedrijf – van land tot klant.

Foto credits: Henri Willig