Bouw je eigen ChatGPT en maak het verschil met deze NIMA Masterclass

Ja, weten we allemaal in het marketingvak: In een wereld waar AI in rap tempo de zakelijke omgeving verandert, is het essentieel om niet achter te blijven. De NIMA Masterclass ‘Bouw je eigen ChatGPT’ biedt marketingprofessionals een unieke kans om in één dag je kennis naar een hoger niveau te tillen. Stel je voor: in plaats van alleen de nieuwste technologie te volgen, leer je deze te beheersen en in te zetten voor jouw organisatie en team.

Met deze masterclass krijg je niet alleen grip op AI, maar bouw je een voorsprong die je kunt inzetten om processen te versnellen, communicatie te verbeteren en beter in te spelen op klantbehoeften. Wie wil er niet worden gezien als dé innovatieve kracht binnen het team?

Moe van dat gehype over AI in marketing?
Elke professional – ondernemer of in loondienst – moet kunnen schrijven met een doel. Zeker – of vooral – in marketing. Ongeacht je achtergrond en doelen zul je interne en externe stakeholders moeten binden, boeien of overtuigen: klanten, prospects, ‘de board’, je team, je collega’s, je eigen vrienden en familie. Soms wil je informeren, soms wil je overtuigen, soms ben je op zoek naar de beste manier om mensen mee te nemen in een verhaal. In deze Masterclass leer je het verschil tussen AI (en ChatGPT) als babbelende Google-achtige toepassing en de inzet van AI bij het maken van content die van jou is, waar jij vol vertrouwen je naam onder zet, waar je ethisch en zeer persoonlijk gebruik van maakt. Je leert prompten op een volgend niveau, je leert je eigen tool bouwen, je leert hoe je échte, betrouwbare en relevantie intelligentie haalt uit de machine.

Psychologie en overtuigingskracht: je geheime wapens
Wat deze training echt bijzonder maakt, is de slimme combinatie van techniek en psychologie. De principes van Cialdini, zoals schaarste, autoriteit en sociaal bewijs, komen uitgebreid aan bod. Zo leer je niet alleen hoe je een AI-tool als ChatGPT inricht, maar ook hoe je deze effectief gebruikt om je doelgroep te overtuigen. Het gaat niet om technische trucjes, maar om échte overtuigingskracht. Je krijgt de handvatten om jezelf en je team mee te nemen in deze technologische vooruitgang en resultaten te boeken.

Schrijven voor het brein
Daarnaast wordt tijdens de masterclass veel aandacht besteed aan schrijven voor het brein. Een kunst die cruciaal is in marketingcommunicatie, maar die met de juiste inzet van AI krachtiger wordt. Je leert hoe je teksten op zo’n manier formuleert dat ze de lezer direct aanspreken en betrokken houden. ChatGPT kan je daarbij helpen door het schrijfproces te versnellen en je creativiteit te vergroten. Geen overbodige woorden, maar scherpe, directe content die precies raakt waar het moet.

Van achterstand naar voorsprong
We leven in een tijd waarin innovatie snel gaat en wachten betekent dat je achterblijft: jouw werk wordt niet overbodig gemaakt door AI, maar wel door collega-professionals die wél slim gebruik maken van AI. De NIMA Masterclass geeft je de kans om niet alleen bij te blijven, maar om te excelleren. In één dag krijg je de kennis en tools die je nodig hebt om de toekomst van AI in marketing naar je hand te zetten. Dat is geen vluchtige trend, maar een blijvende verandering in de manier waarop we werken. En die verandering kun jij leiden.

Schrijf je vandaag nog in en verzeker je van een plek – de schaarste is écht. De capaciteit is beperkt, en wie er als eerste bij is, plukt de vruchten. Ga voor die voorsprong, en bouw je eigen ChatGPT met NIMA.

Link naar de masterclass: NIMA Masterclass Bouw je eigen ChatGPT