Dit zijn de beste Nederlandse marketingboeken van het moment

De genomineerden voor de PIM Marketingliteratuurprijs 2024 zijn bekendgemaakt. Zet om die reden 14 november 2024 vast in de agenda: de bekendmaking van de winnaar van de PIM Marketingliteratuurprijs komt er weer aan, georganiseerd door Platform Innovatie in Marketing (PIM), gehouden bij de nieuwe PIM-partner Easyfairs in Gorinchem.

Dit jaar zijn er zeven titels genomineerd die je volgens de jury niet mag missen:

● Bart de Leeuw & Mieke Fonck – Empathie werkt

● Bart Lombaerts, Ann Maes, Frederik Picard & Chris Van Gils – Do Tell

● Jean-Pierre Thomassen & Eric de Haan -Customer Experience: van cult naar cultuur

● Marjolijn Meynen & Ed Stibbe – Duurzame verleiding

● Patrick Petersen – Handboek AI voor marketing en groei

● Peter Snoeckx – De Retentie-economie

● Patrick van Thiel -Met de stroming mee

Volgens PIM behandelen de genomineerden voor de Marketingliteratuurprijs 2024 essentiële marketingthema’s en bieden ze vernieuwende inzichten op het gebied van empathie in marketing (Empathie werkt), de kracht van storytelling (Do Tell), klantgerichte cultuurverandering (Customer Experience: van cult naar cultuur), duurzame marketingstrategieën (Duurzame verleiding), de rol van AI in marketinggroei (Handboek AI voor marketing en groei), klantretentie in de moderne economie (De Retentieeconomie), en het navigeren door marktdynamieken (Met de stroming mee).

PIM: ‘De titels liggen stuk voor stuk op koers om impact te maken in de wereld van marketing. Tijdens het event zullen de genomineerden de bezoekers verder meenemen in hun visie, hun strategieën delen en de nieuwste trends presenteren.’

Meer over deelname aan het event

fotocredits: Pexels