Na 18 succesvolle MIE-jaren is hét Marketing Insights Event dit jaar net even anders. Van 10 mei t/m 8 juni kun je tijdens de Road to MIE maar liefst 54 gratis MIE-sessies bekijken op het gebied van Insights, Data Analytics en Data Science. MEI-maand is MIE-maand!

Vanuit verschillende invalshoeken praten (internationale) topsprekers je bij over actuele thema’s en de uitdagingen waar ze mee te maken hebben. Zo nemen ze je mee in de werelden van o.a. Voice, Neuroscience en Customer Engagement. Meer dan 50% van de lezingen wordt in het Engels aangeboden en bovendien zijn alle sessies van Road to MIE wereldwijd eenvoudig te volgen via het platform WebinarGeek.

Discover M(I)E
Laat je inspireren en ontdek M(I)E. Tijdens Road to MIE kun je onder andere de volgende lezingen gratis bijwonen:

27 mei 12.30 uur | Qmusic radio: a consumer engagement success story Het geheim van Qmusic? Áltijd de luisteraar centraal stellen én daar gaan ze ver in! Duik mee in de leefwereld van de luisteraars en ontdek hoe deze inzichten hebben geleid tot het marktleiderschap in 2020.

28 mei 09.00 uur | Diversiteit & inclusie – een business case Diversiteit is hot, maar in marktonderzoek zijn minderheden vaak ondervertegenwoordigd. Ontdek hoe divers Nederland werkelijk is en hoe groot het onbenutte potentieel.

1 juni 09.00 uur | De reis van Simon Lévelt: Hoe onderzoek bijdraagt aan de groei van een sterk merk Al bijna 200 jaar vormen koffie en thee de passie van speciaalzaak Simon Lévelt. De laatste jaren staan in het teken van ontwikkeling van positionering, marketing en strategie om de formule klaar te maken voor de toekomst.

02 juni 16.30 uur | Culture + Trends NL anno 2021. Wat zijn ze en wat kan je ermee? Culture + Trends in Nederland anno 2021. Wat zijn ze en wat kan je ermee? Ontdek de kracht van ‘at home pleasure’ en ‘disentangling taboos’ en hoe jij deze succesvol kan inzetten.

4 juni 12.30 uur | De bol.community voor de winkel van ons allemaal Hoe blijft bol.com de winkel van ons allemaal? Door klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden! De bol.community helpt bol.com om de behoeften van de klant centraal te zetten bij de keuzes die in de organisatie worden gemaakt.

07 juni 12.30 uur | Learnings uit VIA’s C-Level study: ‘Marketing is a delicate balancing act’ Hoe ziet de toekomst van marketing eruit? Meer dan 250 senior professionals hebben meegedaan aan het onderzoek om de huidige stand van zaken en de toekomst van marketing in kaart te brengen.

It’s all about insights.

Volg M(I)E! op LinkedIn • Twitter • Instagram • Facebook