NIMA Partners

    Heb je een passie voor marketing en wil je een echte impact maken? Wil je bijdragen aan het vergroten van de invloed en effectiviteit van marketing? Verbind je dan als partner aan NIMA. Door een partnerschap aan te gaan, kun je niet alleen jouw betrokkenheid bij marketing onderstrepen, maar ook je bedrijf zichtbaar verbinden met een van de meest gerespecteerde namen in de wereld van marketingprofessionals.

    Als partner van NIMA krijg je niet alleen de kans om jouw medewerkers te laten groeien binnen onze marketingcommunity, maar je krijgt ook de mogelijkheid om je bedrijf op een authentieke manier te associëren met deze gemeenschap. Dit partnerschap biedt onder andere:

    1. Associatie met professionaliteit en expertise: Word geassocieerd met NIMA, een organisatie die staat voor professionele ontwikkeling en kennisuitwisseling binnen de marketingbranche.
    2. Verbetering van merkzichtbaarheid en -bekendheid: Jouw bedrijfsnaam of logo wordt prominent vermeld bij onze evenementen, publicaties en op onze website.
    3. Positioneer je bedrijf als thought leader: Deel jouw eigen expertise en content met onze leden, waarmee je jouw positie als thought leader versterkt.
    4. Kansen om te netwerken: Ontmoet en werk samen met topbeslissers op marketinggebied, wat kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen, partnerschappen, of klantrelaties.
    5. Toegang tot een specifieke doelgroep van professionele marketeers: Bereik direct de beslissers en experts binnen het vakgebied.
    6. Blijf op de hoogte van de laatste trends: Door jouw betrokkenheid bij NIMA blijf je altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.

    Wat krijg je als partner?

    • Vermelding van jouw bedrijfsnaam en logo op onze website, banners, nieuwsbrieven, marketingagenda en EMC-rapporten.
    • Logo van NIMA voeren.
    • Een redactioneel stuk op onze website of in onze nieuwsbrief.
    • Gratis toegangskaarten voor de NIMA Marketing Day en netwerkbijeenkomsten in verschillende regio’s.

    Daarnaast kun je jouw informatie bijsluiten bij onze diploma-uitreikingen, krijg je een overzicht van vacatures van andere bedrijven, en krijg je de mogelijkheid om jouw expertise en content te delen met onze leden. Kosten vanaf € 5000,-

    Kortom, door partner te worden van NIMA krijg je niet alleen exposure en toegang tot een exclusieve doelgroep, maar ook de kans om je bedrijf te profileren als een toonaangevende speler in de marketingwereld.

    Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor sponsoring te bespreken. Samen kunnen we bouwen aan een vruchtbare samenwerking die zowel uw bedrijf als NIMA ten goede zal komen.


    Neem Contact met Ons Op!

    Telefoonnummer: 020-5039300

    Email: marketing@nima.nl

    NIMA – Uw Partner in Marketinguitmuntendheid