Programma 5e Sierteelt Marketing Event is bekend!

Food- en Agrimarketing

De komende tijd gaat er veel veranderen op het gebied van marketing. Digitalisering is hier de oorzaak van. Dat is dan ook de reden waarom het 5e Sierteelt Marketing Event het onderwerp digitalisering als thema gekozen heeft. Op donderdag 23 september vindt deze activiteit plaats in FloriWord (het meest fleurige uitje van Nederland!) in Aalsmeer. Naast het bespreken van het onderwerp digitalisering ook een mooie gelegenheid om elkaar als sierteelt marketeers weer te ontmoeten.

We hebben echt een perfect programma. Dit start met een overzicht wat er nu gaande is op het gebied van digitalisering in onze sector. Dennis v.d. Lubbe zal deze eerste presentatie verzorgen. Daarna geven we een beeld van de mogelijkheden op het gebied van digitaliseren. Hans van der Meulen, hoofddocent bij Beekestijn zal een overzicht geven van wat digitaal kan. Hierna zal Martine Boekesteijn ons inzicht geven hoe het thema wordt aangepakt bij EAT ME.

Dat er heel veel mogelijk is op het gebied van digitale marketing zal Marieke Heesakkers naar voren brengen in haar presentatie. Zij is marketing & culture manager bij Berkvens deursystemen en Limburgia Utiliteitsdeuren. Zij zal ons inspireren door de deuren te openen zodat wij kunnen zien hoe het er in deze sector aan toe gaat. Daarbij zal ze ook vertellen wat de sierteelt marketeer kan doen om de digitalisering slag te slaan. We sluiten af met een netwerkborrel en maaltijd met soep en broodjes.

Je kan deelnemen aan het vijfde Sierteelt Marketing Event wat op donderdag 23 september a.s. vanaf 15.00 uur plaats heeft. Een echt unieke locatie hebben we, namelijk FloriWorld in Aalsmeer. Deze bloemen- en plantenattractie is nog maar net open.

Nu we eindelijk weer events mogen organiseren is dit natuurlijk een uitstekende gelegenheid om te netwerken en je marketingkennis te verrijken.

Dankzij de financiële steun van het Bloemen Bureau Holland betaal je als NIMA lid € 39 en niet-leden betalen € 69. Aanmelden kan via MijnNIMA.

Het Sierteelt Marketing Event wordt georganiseerd vanuit de NIMA Community Food- en Agrimarketing. Voor meer informatie over deze community ga je naar Food- en Agrimarketing.