CMM, digital marketing, marketing

Digital marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de marketingmix. De vraag naar marketing professionals met kennis op dit gebied zal de komende jaren daardoor alleen maar groter worden.

Hoe is het gesteld met jouw kennis op het gebied van SEO, SEA, Analytics, AdWords, etc.? Doe nu gratis de Digital Marketing test van het Digital Marketing Institute en maak kans op een NIMA DMI Digital Marketing training t.w.v. € 1.950!

Deze 5-daagse training is ontwikkeld door het Digital Marketing Institute in Ierland en is gevalideerd door specialisten van o.a. Google, Microsoft, Facebook en IBM. Tevens kom je in aanmerking voor 30 NIMA PE punten en mag je jezelf Certified Digital Marketing Professional noemen wanneer je het optionele examen succesvol afrondt.

De training wordt aangeboden door College of MultiMedia in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over de training. 

Vul nu de test in om kans te maken op de gratis training!
Klik hier om naar de website te gaan en vul de test direct in. 

Om kans te maken op de gratis training dien je de test uiterlijk woensdag 19 juli te hebben ingevuld. De winnaar ontvangt uiterlijk vrijdag 21 juli bericht van ons.

Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden: https://cmm.nl/maak-kans-op-nima-digital-marketing-training-t-w-v-1-950-euro/.