Als beroepsvereniging vinden we het bij NIMA erg belangrijk dat je je blijft ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. We zien het dan ook als een van onze taken om hieraan bij te dragen. Met onze NIMA Academy, gespecialiseerd in kortdurende bijscholingsactiviteiten in de vorm van relevante workshops en masterclasses, ondersteunen we je in je ontwikkeling als professional en mens. Maar hoe heb je het grootste profijt van ons ruime aanbod? Hoe kan je het gehele jaar meerdere classes en workshops volgen zonder dat je daarop financieel leegloopt? Het juiste antwoordt is: ‘met de NIMA Passe-partout!‘ We zetten de vier grootste voordelen van een NIMA Passe-partout op een rij. 

  1.  Een jaar lang zoveel als je wilt: met een NIMA Passe-partout heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot workshops, masterclasses, vaardigheidstrainingen en mastercourses van de NIMA Academy. Je kan dus kiezen voor elke training die jij relevant acht. 
     
  2.  Mooi voordelig: de passe-partout is de voordeligste oplossing als je aan je permanente educatie wilt werken. De NIMA Passe-partout kost 1.950 euro exclusief btw. Bij een deelname aan twee mastercourses of vier masterclasses heb je jouw investering er al uit. Met deze must-have voor ieder marketingprofessional, blijf je jezelf gedurende een heel jaar ontwikkelen. Je hebt keuze uit meer dan 50 verschillende (marketing)onderwerpen. 
     
  3. We weten allemaal dat het vak razendsnel verandert en dat het dus van belang is dat je bij blijft. De NIMA Passe-partout kan dan ook de spreekwoordelijke stok achter de deur zijn om zo goed mogelijk bijblijft. Er is met 50 verschillende marketing gerelateerde onderwerpen altijd wel iets te leren of een onderwerp waarin je je kan verdiepen.

  4.  PE-punten: met iedere class die je volgt bij NIMA verdien je PE-punten (permanente educatie-punten). Die punten heb je als titelhouder nodig om je titel te kunnen behouden. De NIMA Passe-partout is dan ook een voordelige oplossing om aan je PE-punten te werken.  

Wil je meer weten over de NIMA Passe-partout of jouw passe-partout kopen? Gebruik dan onderstaande knop. 


Extra tip: Heb je een opleidingsbudget? Gebruik deze dan om je NIMA Passe-partout aan te schaffen. Zo haal je het meeste rendement uit je opleidingsbudget.