Business only has two functions: Marketing and Innovation’

Herken je deze quote van Peter Drucker ? Je bent nu zo’n tien jaar aan het werk na je afstuderen. Je hebt een mooie marketingbaan en de toekomst brengt wellicht een nog mooiere baan. Je hebt graag echt impact op een organisatie maar ben je er klaar voor?  

Door Rob van Vroenhoven*

Wij helpen je om klaar te zijn voor deze uitdagende stap. Het Erasmus Marketing Institute (EMI) en NIMA hebben de handen ineengeslagen om je perfect voor te bereiden op je volgende carrièrestap: een uniek programma waarin wetenschappelijke theorie en de best practices uit praktijk op elkaar zijn afgestemd. 

Dit programma is ondergebracht in de Post-Master Marketing Leadership en duurt 18 maanden. Het is een complete en relevante marketing- en business development-opleiding, aangeboden door de inspirerende docenten en hoogleraren van de Erasmus Universiteit en de door de wol geverfde marketeers, werkzaam bij toonaangevende bedrijven uit het NIMA-netwerk. 

Marketing maakt je rijk, van besparen word je arm 

Marketing is van essentieel belang binnen iedere organisatie: wie wil groeien, moet beschikken over een goede marketingstrategie en effectieve marketingtools. Deze marketingstrategie en marketingtools moeten bijdragen aan het realiseren van ambitieuze doelen, recht doen aan de klant, de eigen organisatie én het maatschappelijk domein. In de Post-Master Marketing Leadership komen al deze aspecten aan bod, evenals de praktische doorvertaling ervan, aan de hand van actuele en inspirerende cases uit de praktijk. 

Leren doe je samen 

Je hebt gedurende de gehele opleiding een ervaren mentor uit de praktijk aan je zijde. Met hem of haar kun je regelmatig sparren over het toepassen van het geleerde in je dagelijks werk. Hierdoor ga je met deze opleiding maximaal impact realiseren in jouw organisatie. 

Afronding met een diploma 

Na afronding ontvang je het getuigschrift ‘Post-Master Marketing Leadership’ namens de Erasmus  Universiteit Rotterdam en NIMA. Daarnaast mag je de Europees erkende titel Senior Marketing Professional dragen. Deze opleiding kwalificeert daarbovenop extra voor de prestigieuze Register Marketeer titel van NIMA.  

Interesse? Vraag vrijblijvend de brochure aan (hier op de de site van de Erasmus Universiteit), bel naar EMI (06 41 22 27 99) of NIMA (020 – 503 93 30). Maar je mag mij natuurlijk ook mailen: r.vanvroenhoven(at)nima.nl. We helpen je graag.

*Rob is Manager Study Members & Exams bij NIMA

Meer informatie over de Post-Master Marketing Leadership? Klik dan op de onderstaande knop.