NIMA Plus-opties om het membership completer te maken

Naast alle voordelen die het NIMA Membership je biedt, kunt je jouw lidmaatschap verder vormgeven met verschillende plus-opties. Dit geldt voor zowel de Personal als de Business Memberships.

We hebben diverse NIMA Plus-opties om in jouw ontwikkelbehoeften te voorzien. Hiermee kun je het membership zo aankleden dat het volledig op jou is afgestemd. Met een plus-optie kun je denken aan bijvoorbeeld het toevoegen van de NIMA Passe-partout, waarmee je onbeperkt het hele jaar classes kunt volgen. Of wil je als organisatie toetsen welk niveau het marketingteam heeft? Kies dan voor één van de NIMA Kennistoetsen.

Hieronder lichten wij alle plus-opties uit:

Passe-partout

NIMA Passe-partout

Met een NIMA Passe-partout als toevoeging aan het membership, kun je een jaar lang onbeperkt genieten van de (marketing)classes van de NIMA Academy. De investering heb je er bij deelname aan twee mastercourses of vier masterclasses al uit. Voorkom keuzestress bij het kiezen van welke trainingen je wilt volgen en kies voor de NIMA Passe-partout. Zo blijf je het hele jaar up-to-date.

Meer informatie
NIMA Education Partnerships

NIMA Career Booster

Met de NIMA Career Booster geef je jouw persoonlijke ontwikkeling een echte boost. De NIMA Career Booster is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma, waarbij je voor een periode van twee jaar persoonlijke intensieve begeleiding krijgt van een zeer ervaren marketingmentor uit het uitgebreide NIMA Netwerk. Naast het programma wordt er jaarlijks een Career Booster Event georganiseerd.

Meer informatie
Young professionals

Young professionals Young Professionals

NIMA begrijpt als geen ander dat jij, als je young professional, graag alles uit jezelf wilt halen en tegelijkertijd ook de behoefte hebt aan fun en informele contacten met gelijkgestemden buiten je werk. Breid je netwerk uit door je aan te sluiten bij de NIMA Young Professionals. De NIMA Young Professionals zijn een community waarbij je gelijkgestemden ontmoet en leert van elkaar én van de topmensen uit het vak. Zo gaan o.a. we regelmatig langs bij inspirerende bedrijven waar we een kijkje in de keuken krijgen.

Lees verder
Zuid

NIMA Zuid

De Regio Zuid Community is een interessante plus-optie voor professionals die zich willen verenigen met andere professionals in het zuiden van het land om zo de kennis en ervaring te delen. Dat laatste is onderdeel van het lidmaatschap niet van NIMA Zuid.

Lees meer
MEC

Marketing Executive Club (MEC)

Marketing Executive Club is een exclusieve community voor professionals die eindverantwoordelijk zijn voor de organisatie, het merk en of de marketing als geheel. Via dit netwerk kom je in contact met gelijkgestemden. Zo kun je op hoog niveau sparren, ervaringen uitwisselen en van elkaar leren.

Meer informatie
Kennistoets

NIMA Kennistoetsen

Met de kennistoets kan je je actuele marketingkennis van jou en/of je team toetsen door NIMA. In de toets worden verschillende kennisgebieden getoetst namelijk: marketing, online, communicatie, sales en onderzoek. NIMA beschikt over verschillende soorten kennistoetsen, zo kan je kiezen voor een NIMA Marketingpeil, de NIMA Kennistoets en het NIMA Assesment.

Bekijk meer
Educatiebudget

Educatiebudget

Als NIMA Business Member kan je educatiebudget afnemen. Dit geeft de mogelijkheid om binnen iedereen binnen het te laten werken aan zijn of haar persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het educatiebudget kan ingezet worden voor de classes en community events van NIMA.

Bekijk de mogelijkheden
Netwerk

Extra vertegenwoordigers

Onder het NIMA Business Membership vallen maximaal vier vertegenwoordigers. Dat betekent dat vier collega’s gebruik kunnen maken van de voordelen van het lidmaatschap. Wil je dat meer collega’s gebruik kunnen maken van de voordelen? Breid dan het lidmaatschap uit met extra vertegenwoordigers.

Meer informatie
Vacatureplaatsing

Vacatureplaatsing

Ben je op zoek naar de ideale nieuwe collega? Zet je vacature dan uit onder het netwerk van NIMA. Een vacatureplaatsing houdt in dat de advertentie wordt geplaatst:

  • op de vacature-pagina op de NIMA-website
  • voor een periode van maximaal zes weken
  • met logo en link naar de corporate website
  • minstens één keer geplaatst wordt in de wekelijkse digitale NIMA Nieuwsbrief
Meer informatie
Books

NIMA Books

Met NIMA Books als plus-optie geniet jij van de beste vakliteratuur. Dit zijn de must-reads binnen het vakgebied. De boeken bevatten Mooie onderwerpen, verrassende theorieën en/of prachtige praktijkcases en zijn bovenal leerzaam én inspirerend. NIMA houdt voortdurend bij welke marketingboeken je volgens ‘de markt’ in de kast moet hebben staan. NIMA Books ontvang je één keer per kwartaal op je deurmat.

Lees verder
NIMA Magazine

NIMA Magazines

Wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en het laatste nieuws in marketingland? Dan kun je naast onze nieuwsbrief gebruik maken van NIMA Magazines. De meeste NIMA Memberships komen inclusief een lidmaatschap op MarketingTribune, maar je krijgt ook korting op andere vakbladen.  Met de plus-optie ‘extra magazine’ heb je naast MarketingTribune keuze ui de uit de volgende bladen: Adformatie, Customer First, Emerce, Fonk en Twinkle.

Meer informatie

Persoonstitels

Er zijn vijf verschillende Europees geaccrediteerde persoonstitels: Register Marketeer, Senior Marketing Professional, Senior Digital Professional, Senior Communication Professional en NIMA Qualified Lecturer. Voor alle vijf geldt dat NIMA de enige instantie in Nederland is die deze titels mag uitgeven.

Register Marketeers
Register Marketeer

De titel Register Marketeer is een Europees kwaliteitskeurmerk voor topmarketeers. Alleen zeer ervaren en hooggekwalificeerde marketeers kunnen Register Marketeer worden.

Lees meer
persoonstitle-SDP
Senior Digital Professional

Met de titel Senior Digital Professional laat je zien dat niet alleen een marketeer bent met de nodige ervaring en kwaliteit, maar dat je ook over digitale vaardigheden beschikt.

Lees meer
persoonstitel-SMP
Senior Marketing Professional

Als Senior Marketing Professional bewijs je niet alleen over de nodige ervaring en kwaliteit te beschikken als marketeer, maar onderschrijf je ook het belang van toetsbare permanente educatie.

Lees meer
persoonstitel-SCP
Senior Communication Professional

Met een certificering als Senior Communication Professional toon je jouw ervaring en kwaliteit als communicatieprofessional. Deze titel toont aan dat je beschikt over de nodige senioriteit en dat je up-to-date blijft in je vak.

Lees meer
persoonstitel-NQL
NIMA Qualified Lecturer

De titel NIMA Qualified Lecturer is bedoeld voor marketingdocenten die zich willen onderscheiden. Met deze titel committeer je je aan permanente educatie, niet alleen voor je studenten maar ook voor jezelf.

Lees meer
membership

NIMA Lidmaatschappen

Bij NIMA weten we dat het marketingvak in razend tempo veranderd. Marketeers moeten zich constant realiseren hoe snel de ontwikkelingen verandert. Marketeers worden bijna dagelijks geconfronteerd met nieuwe ontwikkelingen en inzichten. Daarom ondersteunt NIMA marketeers gedurende hun gehele loopbaan bij zowel hun professionele als persoonlijke ontwikkeling Je kunt je als professional aansluiten bij NIMA door middel van een NIMA Personal Membership, maar je kunt ook met je gehele team of organisatie lid worden van de beroepsvereniging door middel van een Business Membership.

Meer informatie