NIMA Opleidingen

Met een NIMA Diploma ben je meer waard! Het is een hooggewaardeerd diploma in organisaties waarin marketing, communicatie, sales en/of onderzoek een prominente rol spelen. Op de niveaus NIMA Basiskennis, A, B en C bieden we (toekomstige) professionals de kans om hun talent te ontwikkelen. Managers stellen NIMA-gediplomeerden aan voor het niveau van hun commerciële inzicht, kennis en vaardigheden.

Wil je weten welk NIMA Diploma het best bij jou past?

Overzicht diploma’s

Info & offerte voor de opleiding NIMA Opleidingen aanvragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Carrière

Veel grote bedrijven en werving- & selectiebureaus vragen in hun vacatures voor commerciële functies specifiek om het NIMA Diploma. Het NIMA Diploma opent deuren om jouw carrièrepad te bewandelen.

Groei

Het NIMA Diploma biedt naast de perspectieven voor een nieuwe baan, ook kansen voor groei en ontwikkeling binnen je huidige organisatie. Met een NIMA Diploma toon je jouw kennisniveau en vaardigheden aan.

Bewijs

NIMA is de enige instantie in Nederland die onafhankelijk examineert in marketing, sales, communicatie en marktonderzoek. Het NIMA Diploma geeft zo een helder en onafhankelijk bewijs. Je kunt NIMA dan ook zien als het CBR van de marketing-, sales- en communicatie-examens.

Grensverleggend

De meeste NIMA Diploma’s zijn internationaal geaccrediteerd, wat inhoudt dat aan elk diploma een European Qualification Framework (EQF) niveau is toegekend, zo weet men dat je bent opgeleid op internationaal niveau.

NIMA Opleiders

NIMA is als het ware het CBR van de marketing-, communicatie- en salesopleidingen. De NIMA Opleidingen worden namelijk gegeven door de NIMA Education Partners. Na het volgen van de opleidingen doe je je examen bij NIMA. Na het positief afronden van de benodigde NIMA Examens ontvang je het felbegeerde NIMA Diploma.

NIMA heeft Education Partners in het particuliere en reguliere onderwijs. Voor een totaal overzicht van Education Parnters ga je naar erkende opleiders.

NIMA Education Partners

Ook educatiepartner worden?

Het NIMA Education Partnership is het samenwerkingsverband tussen het bedrijfsleven en erkende opleiders van het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). Door middel van deze samenwerking bieden we meerwaarde aan zowel opleiders als studenten. Zo zorgen we voor een nauwe aansluiting met het bedrijfsleven, de meest actuele vakkennis en docentenmateriaal en bovendien zorgen we ervoor dat de studenten een voorsprong krijgen op de arbeidsmarkt.