NIMA Magazine

Extra magazine naar keuze

Naast je keuze uit een Persoonlijke membership of Business membership, heb je nog een aantal verschillende plus-opties om je lidmaatschap bij NIMA nog verder uit te breiden.

Breid je lidmaatschap uit met een extra magazine naar keuze voor maar 100 euro (excl. btw). Lees je meerdere vakbladen? Met de plus-optie ‘extra magazine’ ontvang je naast MarketingTribune extra magazine naar keuze.

Maak een keuze uit de titels Adformatie, Customer First, Emerce, Fonk Magazine en Twinkle en geef je voorkeur(en) aan ons door via onderstaande button.

Wist je dat je in de MijnNIMA omgeving deze gemakkelijk kan aanvragen?

Direct naar MijnNIMA

Meer plus-opties

Wil je nog meer voordeel uit je NIMA Membership halen? Vul jouw lidmaatschap dan aan onze plus-opties.

Passe-partout

Het NIMA Passe-partout is dé musthave voor iedere marketeer. Met een NIMA Passe-partout mag je een jaar lang onbeperkt deelnemen aan alle de classes van de NIMA Academy. Bij deelname aan twee mastercourses of vier masterclasses heb je jouw investering er al uit!

Young professional

Wil jij je carrière boosten en ben je tussen de 25 en 35 jaar oud? Dan is de community NIMA Young Professional Membership echt iets voor jou!

Career Booster

Met de NIMA Career Booster geef je je persoonlijke ontwikkeling een enorme boost. Dit programma is geschikt voor alle jonge professionals die vakinhoudelijk willen groeien, maar het nogal een uitdaging vinden om hier écht doelgericht mee aan de slag te gaan. Een marketingmentor uit het Career Booster-programma is dan hét antwoord.

Europees erkende titel Register Marketeer

Ben jij een hoogopgeleide marketeer met (meer dan) 15 jaar ervaring? Bekijk of je in aanmerking komt voor de titel Register Marketeer.

Europees erkende titel Senior Marketing Professional

Als Senior Marketing Professional bewijs je niet alleen over de nodige ervaring en kwaliteit te beschikken als marketeer, maar onderschrijf je ook het belang van toetsbare permanente educatie.

Europees erkende titel Senior Digital Professional

Met de titel Senior Digital Professional laat je zien dat niet alleen een marketeer bent met de nodige ervaring en kwaliteit, maar dat je ook over digitale vaardigheden beschikt.

Europees erkende titel Senior Communication Professional

Met een certificering als Senior Communication Professional toon je jouw ervaring en kwaliteit als communicatieprofessional. Deze titel toont aan dat je beschikt over de nodige senioriteit en dat je up-to-date blijft in je vak.

Persoonstitel NIMA Qualified Lecturer

De titel NIMA Qualified Lecturer is bedoeld voor marketingdocenten die zich willen onderscheiden. Met deze titel committeer je je aan permanente educatie, niet alleen voor je studenten maar ook voor jezelf.

Marketing Executive Club (MEC)

Ben je eindverantwoordelijk voor organisatie, merk of marketing? Sluit je aan bij de Marketing Executive Club.

NIMA Books

NIMA houdt voortdurend bij welke marketingboeken je volgens ‘de markt’ in de kast moet hebben staan. Als naslagwerk, als pageturner, als doorbladerexemplaar of als basisboek. Eén keer per drie maanden roepen we een echte must-read uit tot marketingboek van het kwartaal. Die boeken ontvang je wanneer je gebruik maakt van NIMA Books.

Extra magazine

Lees je meerdere vakbladen? Met de plus-optie ‘extra magazine’ ontvang je naast MarketingTribune één (of meerdere) extra magazine(‘s). Maak een keuze uit de titels Adformatie, Customer First, Emerce, Fonk Magazine en Twinkle en geef je voorkeur(en) aan ons door.

Kennistoets

Ben je benieuwd naar jouw actuele marketingkennis? Maak dan gebruik van de NIMA Kennistoets. De NIMA Kennistoets is een snelle, betrouwbare scan die inzichtelijk maakt waar jouw ‘strengths’ en ‘weaknesses’ liggen.

NIMA Zuid

Woon of werk je in het zuiden van Nederland en wil je graag netwerken in de regio? De regiocommunity NIMA Zuid organiseert vier keer per jaar interessante en gezellige bijeenkomsten.