NIMa Passe-partout
Passe-partout

Ben jij een werkzaam in marketing, communicatie en/of sales en wil je jezelf blijven ontwikkelen in het vak? Wil je de ene week een class bijwonen, de andere week aan een workshop meedoen en volgende maand starten met een vijfdaagse course? Kies dan voor het NIMA Passe-partout.

Dé musthave voor iedere marketeer

Het NIMA Passe-partout is dé musthave voor iedere marketeer. Voor slechts 1.750 excl. btw heb jij al een NIMA Passe-partout en mag je een jaar lang onbeperkt deelnemen aan de trainingen van de NIMA Academy. Bij deelname aan twee mastercourses of vier masterclasses heb je jouw investering er al uit! Het aanbod van de NIMA Academy is heel divers. Zo bieden we bijvoorbeeld trainingen in overtuigingskracht en personal branding, workshops over LinkedIn en copywriting, maar ook meerdaagse mastercourses over marketingcommunicatie en bijvoorbeeld digital marketing. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden uit het omvangrijke aanbod van NIMA. Voor het gehele aanbod ga je naar onze classes en events.

Voorwaarden

Het passe-partout is persoonsgebonden en exclusief voorbehouden aan NIMA Members. Een passe-partout is geldig gedurende een periode van één jaar. Voor de overige voorwaarden zie onze fair access policy.